De ‘Kingsman’-collectie van MR Porter is een must voor je garderobe

Op 21 september gaat Kingsman: The Golden Circle in première. De langverwachte opvolger van Kingsman: The Secret Service staat hoog op onze watchlist. De film is namelijk een overheerlijke cocktail vol keiharde actie, sterke humor en bovenal een goede stijl. Dat laatste zit hem vooral in de kleding die de hoofdrolspelers transformeert tot stijlvolle spionnen.

In het tweede deel slaan de Britse agenten, die we kennen uit het eerste deel, de handen ineen met hun Amerikaanse collega’s. Dit heeft gevolgen voor de kledingstijl die we in de film zien. Ditmaal is het geen one-man-show voor de kledij van de Britse gentleman, maar een co-productie met de Amerikaanse workwear. Een tegenstrijdigheid die verrassend genoeg goed samengaat.

Dit bracht MR PORTER op het idee om de kleding uit de film te gebruiken als inspiratie voor een nieuwe collectie. Het resultaat is een scala aan overhemden, broeken, jassen, complete pakken, accessoires en meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om als een echte Kingsman of Statesman voor de dag te komen. Benieuwd naar de gehele collectie? Ga dan naar de website van MR PORTER.

Reageer op artikel:
De ‘Kingsman’-collectie van MR Porter is een must voor je garderobe
Sluiten