Pim Jansen
Pim Jansen Life 8 okt 2018

De échte held van UFC 229: Derrick Lewis

UFC zwaargewicht Derrick Lewis is een goed voorbeeld van een vechter bij wie het woord ‘opgeven’ niet in het woordenboek voorkomt. Hij maakte namelijk via een onwaarschijnlijke comeback een overwinning in de derde ronde op zijn tegenstander, de Rus Alexander Volkov. Ondanks het gegeven dat de Rus de volledige wedstrijd domineerde verloor hij toch door een prachtige knock-out. Beter dan het gedoe rond Conor en Khabib. 

Tanuki Usman on Twitter

Classic Derrick Lewis: Get thrashed early, then knock your opponent dead. #UFC229 https://t.co/3xumhkpLfO

Opvallend detail: na de wedstrijd deed Lewis zijn broek uit. Vragend naar een verklaring zei de winnaar dat zijn ballen zo heet waren. Beluister hieronder een deel van het interview.

 

Meninist on Twitter

Derrick Lewis is a LEGEND https://t.co/akt143aUUu

 

Vervolgens legde Lewis uit hoe hij zich in de derde ronde herinnerde dat Donald Trump tegen hem zei om “deze Russische klootzak knock-out te slaan”. Ik was vergeten dat Donald Trump me belde een paar uur voordat het gevecht begon en tegen me zei om deze Russische klootzak uit te kotsen, fuck Putin.” Lewis sloot vervolgens de show af met de mededeling dat hij op de podcast van Joe Rogan wilde worden uitgenodigd om wat wiet te roken.

Crypto Boss on Twitter

Lmfao ?????? Derrick Lewis #ufc229 https://t.co/X9GV5dvPT2

Beluister hieronder het volledige interview:

tost on Twitter

The greatest post-fight interview you’ll ever see. #UFC229 https://t.co/DlX6Z3eEpz

 

Reageer op artikel:
De échte held van UFC 229: Derrick Lewis
Sluiten