Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 22 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Netflix opschoon-actie: deze 7 titels gaan verdwijnen

Natuurlijk voegt de streaminggigant steeds meer nieuwe films, series en documentaires toe, maar met een bijna gelijke snelheid wordt ‘oude’ content verwijderd.  12 Years a Slave, Life or Something Like It en Cosmos: A Spacetime Odyssey zijn al verwijderd. De onderstaande titels kun je nog snel meepakken. Goed nieuws is er overigens wel dat The Fall toch beschikbaar blijft.

The Driver (2014) – 30 november

Taxichauffeur Vince McKee is van plan om zijn saaie leven als bange familieman een flinke boost te geven. Hij besluit dat hij niet langer het volgzame huisvadertje wil zijn, maar zoekt de spanning op van het criminele leven. Eenmaal aansluiting te hebben gevonden bij criminelen, ontmoet hij een levensgevaarlijke gangster die hem een bijzonder aanbod doet.

The Driver: Launch Trailer – BBC One

SUBSCRIBE for more BBC highlights: https://bit.ly/2IXqEIn http://www.bbc.co.uk/driver The Driver staring David Morrissey is the story of an ordinary man who — because of family mystery, frustration with his job and his life – makes a terrible decision.

Thicker Than Water (2 seizoenen) – 14 december

Netflix heeft van tijd tot tijd prachtige buitenlandse series die absoluut de moeite waard zijn. Een van die pareltjes, Thicker Than Water, gaat helaas verdwijnen. Het gaat over Anna-Lisa die op een Zweeds eiland een klein pension runt. Ze staat er gelukkig niet alleen voor en kan altijd rekenen op haar zoon Oskar. Op een dag gaat de boel veranderen als Anna-Lisa dood wordt aangetroffen. In haar testament staat haar laatste wens tot in detail beschreven, ook hoe het pension gerund moet worden. Er is echter meer aan de hand.

THICKER THAN WATER Trailer – nu op DVD

THICKER THAN WATER is een nieuwe Zweedse dramaserie over twee broers en een zus die na het overlijden van hun moeder opnieuw bij elkaar komen op het eiland Sunnanö. De erfenis die ze krijgen leidt tot de onthulling van familiegeheimen en leugens die naar boven komen.

Acquitted (2 seizoenen) – 14 december

Van sommige series is het gewoon doodzonde dat ze bij Netflix verdwijnen. Acquitted is zo’n serie. Het vertelt het verhaal van een zakenman Aksel Borgen, die na een succesvolle periode in Azië, gevraagd wordt om terug te gaan naar zijn geboortestad in Noorwegen. Daar zou hij een belangrijk bedrijf van de ondergang moeten redden. Wat mogelijk een klein probleem kan zijn is een eerdere aanvaring met justitie. Ruim 20 jaar geleden was hij veroordeeld en later weer vrijgesproken wegens het vermoorden van zijn vriendin van de middelbare school.

‘Acquitted’ Trailer

Deadline Hollywood

The YouTube home for Deadline Hollywood, the premier online news site following the business of Hollywood. We break all the news about the business of movies…

The Client List (2 seizoenen) – 14 december

Riley is een alleenstaande moeder die in een klein stadje in Texas woont en een dubbelleven leidt. Het geheim wat ze met zich meedraagt zou een schok voor de gemeenschap zijn en haar mogelijk in de gevangenis doen belanden als het ooit bekend werd. Om in haar levensonderhoud te kunnen voorzien, heeft Riley een baan aangenomen  bij een kuuroord, maar al snel beseft ze dat de salon iets meer biedt dan alleen massagetherapie. Het is niet haar droombaan, maar het opent wel haar ogen voor een hele nieuwe wereld.

The Client List Trailer

Release Date: July 19, 2010 Director: Eric Laneuville Producers: Ted Bauman, Lynne Bespflug Writer: Suzanne Martin Cast: Jennifer Love Hewitt, Teddy Sears, Sonja Bennett Plot: Based on a true story about a mother during tough economic times applies for a job — as a masseuse.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix opschoon-actie: deze 7 titels gaan verdwijnen
Sluiten