Redactie
Redactie Eten & Drinken 2 mrt 2016

De coolste foodhallen op een rij

Foodhallen zijn booming! Anderhalf jaar geleden werd de eerste uit de grond gestampt en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit de populaire steden. Niet gek, de verzamelplekken voor kleine restaurants en mobiele keukens zijn een lust voor het oog en de maag. Onze collega’s van Culy hebben de tofste op een rij gezet.

Hoofdfoto: Hiptripper

Fooddock Deventer

Deze foodhal is gevestigd in een top locatie, de ruim negentig jaar oude Zwarte Silo. De hal wordt gehost door Fooddock en biedt een verscheidenheid aan foodtrucks. Op het menu staan verschillende snacks, zoetigheden en hapjes. Denk aan frozen yogurt, biologische kippetjes, Indonesische saté, Thaise curry en stoofvlees.

Zuiderzeestraat 2, Deventer
Website

Yada Yada Market Zaandam

Naast twee hallen in Amsterdam heeft buurman Zaandam nu ook een foodhal geopend aan de Hemkade op het Hembrugterrein. Het overkoepelende thema van Yada Yada is Zuid-Afrika, maar er zijn meer dan genoeg andere internationale stands. Ook vind je hier allerlei optredens en kun je zelfs een outfit bij elkaar scoren in de aanwezige winkels.

Foto: Entree Magazine

Hemkade 18, Zaandam
Website

De Markthal Rotterdam

De Markthal is veel besproken vanwege het indrukwekkende overkomen. De gigantische hal is tot de nok toe (figuurlijk) gevuld met speciaalzaken en restaurantjes. Hier kom je niet enkel om te eten, maar kun je ook prima boodschappen scoren. Restauranttip: Jamie’s Italian.

Verlengde Nieuwstraat, Rotterdam
Website

World of Food Amsterdam

Bij World of Food maak je een culinaire reis om de wereld in een voormalige parkeergarage. Denk aan vlees van de Turkse grill, Chinese wokgerechten, Surinaamse broodjes en meer. Een groot pluspunt van World of Food is dat het zowel makkelijk bereikbaar is met de auto (gratis parkeren) als met het OV.

Develstein 100, Amsterdam
Website

Foto: Xoomlab

De volledige lijst met Nederlandse foodhallen check je op Culy.nl

[FB_AANJAGER]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De coolste foodhallen op een rij
Sluiten