Jelle van Es
Jelle van Es Game 14 jun 2019

De 5 belangrijkste games van de E3 2019

Deze week werd in Los Angeles de jaarlijkse E3-beurs gehouden. Daar lieten de verschillende ontwikkelaars en uitgevers zien waar ze mee bezig zijn. Er kwamen heel veel games voorbij. Dit zijn wat ons betreft de 5 belangrijkste games van de E3 2019.

E3 2019 winnaar: Cyberpunk 2077

We beginnen met Cyberpunk 2077, die toch wel de E3 2019 heeft veroverd. Op de Microsoft-persconferentie kregen we een nieuwe cinematische trailer te zien. Aan het einde daarvan bleek dat Keanu Reeves zijn stem en gelijkenis aan een personage in de game heeft gegeven. De beste man kwam vervolgens ook vol enthousiasme op het podium. Cyberpunk 2077 neemt je mee naar de verre toekomst, waarin het normaal is dat mensen cybernetische aanpassingen aan zichzelf doen, met alle gevolgen van dien. In de RPG speel je als V, een personage die de speler volledig naar eigen smaak mag inrichten. Met hem of haar beleef je vervolgens een groot avontuur met veel vrijheid in speelstijl en keuzes. Het moet wel heel gek lopen of dit wordt niet de beste game van 2020. Vanaf 16 april is de game te scoren op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Cyberpunk 2077 – Official Cinematic Trailer ft. Keanu Reeves | E3 2019

Check out the cinematic trailer shown at the Xbox E3 2019 briefing featuring Keanu Reeves! Mark your calendars – Cyberpunk 2077, the open-world, action-adventure story from CD PROJEKT RED, is coming to Xbox One, PS4 and PC April 16th, 2020. In the most dangerous megacity of the future, the real you is not enough.

Final Fantasy VII Remake

Op de E3 van 2015 werd de Final Fantasy VII Remake al aangekondigd. Sinds die aankondiging horen we zo nu en dan iets van de game. Op de E3 2019 werd de echte stilte verbroken en werd er veel duidelijk. Final Fantasy VII Remake is de remake van de klassieker die in 1997 uitkwam. Het is een groot project dat in verschillende episodes wordt vrijgegeven. De eerste episode draait om de avonturen zoals de spelers die in Midgar beleven. Dat is in het origineel een periode van een uurtje of vier, vijf, maar in deze Remake hebben we dingen gezien die al een stuk uitgebreider zijn. Op 3 maart 2020 kun je de game op de PlayStation 4 gaan spelen.

FINAL FANTASY VII REMAKE Trailer for E3 2019 (Closed Captions)

The world has fallen under the control of the Shinra Electric Power Company, a shadowy corporation controlling the planet’s very life force as mako energy. In the sprawling city of Midgar, an anti-Shinra organization calling themselves Avalanche have stepped up their resistance.

Marvel’s Avengers

Marvel’s Avengers is gebaseerd op de stripreeks en zodoende zijn de personages die je tegenkomt anders dan in de film. Ze hebben andere stemacteurs en zijn qua uiterlijk ook wat anders. Dat is even wennen, maar dat neemt niet weg dat dit een project is om naar uit te kijken. De game wordt gemaakt door de studios die eerder verantwoordelijk waren voor de Tomb Raider- en Deus Ex-games. De eerste trailer op de E3 2019 smaakt in elk geval naar meer. Op 15 mei 2020 komt de game uit en verschijnt dan op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Marvel’s Avengers – ‘A-Day’ Official Reveal Trailer | E3 2019

Marvel’s Avengers begins at A-Day, where Captain America, Iron Man, the Hulk, Black Widow, and Thor are unveiling a hi-tech Avengers Headquarters in San Francisco – including the reveal of their own helicarrier powered by an experimental energy source. The celebration turns deadly when a catastrophic accident results in massive devastation.

E3 2019: Watch Dogs Legion

We hebben al twee Watch Dogs-games gekregen en Watch Dogs Legion is nummertje drie. De game neemt je mee naar Londen, waar de bevolking wordt onderdrukt. Persvrijheid is er eigenlijk niet meer en iedereen wordt via computers in de gaten gehouden. Het is aan de speler om zijn eigen leger te rekruteren en voor vrijheid te vechten. Daarbij heb je de mogelijkheid om met elk personage dat je in de game tegenkomt te spelen. Daarbij moet je wel goed opletten wat de kwaliteiten zijn van de verschillende personen die je tegenkomt en is het handig om de juiste persoon voor de juiste missie te vinden. Op 6 maart 2020 is hij te halen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Watch Dogs: Legion: E3 2019 Official World Premiere Trailer | Ubisoft [NA]

Watch the world premiere trailer of Watch Dogs: Legion. In the near future, London is facing its downfall: the people are being oppressed by an all-seeing surveillance state, private militaries control the streets, and a powerful crime syndicate is preying on the vulnerable.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Sequel

De laatste game in dit lijstje is een vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De game werd tijdens de Nintendo Direct aan de vooravond van de E3 2019 onthuld als een teaser. We weten er dus nog niet heel erg veel vanaf. Het vervolg speelt zich af in hetzelfde Hyrule als in The Legend of Zelda: Breath of the Wild en zou qua stijl iets duisterder gaan zijn. De game is nog vol in ontwikkeling, zodat ik de game niet eerder dan eind 2020 verwacht.

Zelda Breath of the Wild 2 Reveal Trailer Nintendo Direct E3 2019

The Official Reveal Trailer of The Legend of Zelda Breath of the Wild sequel for Nintendo Switch from E3 2019 Nintendo Direct press conference

Reageer op artikel:
De 5 belangrijkste games van de E3 2019
Sluiten