Joris van Velzen
Joris van Velzen Accessoires 21 jul 2016

Hoe draag jij jouw armbanden deze zomer?

Een sieraad om je pols is een mooie toevoeging aan de rest van je outfit. Dit kan natuurlijk een horloge zijn, maar armbanden zijn nog nooit zo hot geweest. Daarom: street style, casual of formeel: een armband behoort altijd tot de mogelijkheden. Hierbij toffe voorbeelden ter inspiratie.

Hoe draag jij jouw armbanden deze zomer? Zoals je in de onderstaande gallery kunt zien, moét er simpelweg een stijl zijn die bij jou past. Wat denk je bijvoorbeeld van deze sieraden bij Brandfield?

Wat zijn dan de verschillende materialen waar je uit kunt kiezen? En hoe kun je een bepaald materiaal of bepaalde stijl matchen met jouw look? Je leest het hieronder.

Leer

Zowel smalle als brede leren bandjes werken prima met een casual of bohemian look. De kleur van je armbandjes kun je matchen met de kleur van je schoenen. Daarnaast zijn smalle bandjes een prima accessoire voor onder een pak. Zorg dat de armband simpel en strak is.

Kralen

Een armband met kralen werd gezien als een vrouwelijk sieraad, maar anno 2016 bewijzen mannen dat zij deze prima kunnen rocken. De glas- of steenachtige kralen stralen luxe uit, waardoor deze prima onder een streetstyle look of pak kunnen. Houten kralen staan perfect onder een zomerse outfit.

Touw

Simpel maar stijlvol: een armband van touw zou je zelf kunnen maken, maar waarom zou je met meer dan genoeg toffe exemplaren op de markt? Een armband van touw is een prachtige accessoire voor de man die affiniteit heeft met varen, of die graag een nonchalante outfit draagt.

Staal

Hier geldt hetzelfde als bij de leren bandjes: smalle armbanden zijn wat luxer, brede armbanden wat stoerder. Het is belangrijk dat je met een glanzend sieraad niet als een patser overkomt. Wil je veilig blijven, kies dan voor een ietwat matte band en zorg dat deze goed past bij jouw postuur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hoe draag jij jouw armbanden deze zomer?
Sluiten