Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 4 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

DC deelt brute trailer voor R-rated film Justice League Dark: Apokolips War

Waar Marvel Studios het wat live-action films betreft makkelijk van DC wint, ligt dat op animatiegebied anders. Warner Bros. en DC leverden de afgelopen jaren namelijk uitstekende animatiefilms af, met Batman, Superman en talloze andere iconische helden en schurken.

Films die niet enkel in elkaar gezet zijn om meer speelgoed aan kinderen te slijten , zoals vaak wel bij Marvel’s animatiefilms het geval is. Het volgende indrukwekkende wapenfeit van Warner Bros. en DC is Justice League Dark: Apokolips War.

Justice League Dark: Apokolips War

Was je (net zoals vrijwel iedereen) enorm teleurgesteld in de Justice League film van Zack Snyder? Dan heeft Warner Bros. binnenkort een indrukwekkende goedmaker voor je.

Justice League Dark: Apokolips War is een 18+ animatiefilm, R-rated dus. In plaats van een veilig avontuur voor kinderen kun je dus rekenen op een film die wat spektakel betreft niet onder hoeft te doen voor live-action superheldenfilms.

In Apokolips War neemt de Justice League het voor een laatste keer op tegen de machtige Darkseid, na Justice League Dark uit 2017. Er staat een hoop op het spel: de mensheid. Een spectaculaire trailer belooft de grootste superheldencast in de geschiedenis van DC Universe films.

Indrukwekkende cast

Tientallen iconische en minder iconische superhelden passeren de revue. De cast van de film bestaat onder andere uit Matt Ryan (Legends of Tomorrow, Constantine) als Constantine, Jerry O’Connell (Carter, Bravo’s Play by Play, Stand by Me) als Superman en Taissa Farmiga (The Nun, The Mule, American Horror Story) als Raven.

Verder kun je rekenen op Jason O’Mara (The Man in the High Castle, Agents of S.H.I.E.L.D.) als Batman, Rosario Dawson (Daredevil, Sin City) als Wonder Woman, Shemar Moore (S.W.A.T., Criminal Minds) als Cyborg en Christopher Gorham (Covert Affairs, Insatiable, Ugly Betty) als The Flash.

Release en meer op Netflix

Je merkt het al: DC neemt zijn animatiefilms bloedserieus. Dat zijn immers een hoop grote namen. Check hieronder een volledige trailer voor Justice League Dark: Apokolips War. De R-rated animatiefilm komt nog dit voorjaar naar DVD en Blu-Ray. Nu al zin in een brute animatiefilm van DC? Check dan in de tussentijd ook The Death of Superman op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
DC deelt brute trailer voor R-rated film Justice League Dark: Apokolips War
Sluiten