Redactie
Redactie Architecture 13 dec 2016

David Beckham zet zinnen op grootste woning in Los Angeles

David en Victoria Beckham hebben onlangs hun stulpje in de exclusieve woonwijk Bel Air in Los Angeles te koop gezet, omdat Victoria graag ‘alles onder één dak wil hebben’. Volgens de geruchten is hun oog nu gevallen op de grootste woning van LA: The Spelling Maison.

De woning ligt in de Holmby Hills, gelegen op 20.000 m2 grond en goed voor 123 kamers – waarvan 14 slaapkamers en 23 badkamers. Bijzonder veel ruimte voor een gezin van zes, niet? Mochten de Beckhams voor dit huisje gaan, dan kan de familie eveneens genieten van een zwembad, tennisbaan, een car park voor honderd (serieus, honderd?) auto’s, een sportschool – en vooral belangrijk – een bowlingbaan.

De enorme woning heeft z’n naam te danken aan tv-producer Aaron Spelling (grondlegger van alle grote soaps in Amerika), die het pand in 1988 liet bouwen. Na zijn dood verkocht zijn weduwe Candy Spelling de woning aan de toen 22-jarige dochter van Formule 1-magnaat Bernie Ecclestone. Inmiddels heeft Petra Ecclestone de woning weer te koop gezet en hoopt ze de maison te slijten aan de Beckhams voor indrukwekkende 203 miljoen dollar.

Reageer op artikel:
David Beckham zet zinnen op grootste woning in Los Angeles
Sluiten