Jan de Raab
Jan de Raab Life 14 mrt 2019

David Beckham geprankt door James Cordon met foeilelijk standbeeld

David Beckham wordt geëerd. Niet met een ster op de beroemde Hollywood Walk of Fame, maar met een levensgroot standbeeld. Het wordt alleen een klein beetje bedenkelijk als de Britse komiek James Cordon betrokken is bij de hele opzet. Dan kun je verwachten dat het standbeeld niet geheel voldoet aan de verwachtingen en ronduit lelijk is. Dat was dus ook net de bedoeling.

James Cordon als Beckham’s plaaggeest

Tijdens de Late Late Show met James Corden, afgelopen maandagavond, werden de kijkers getrakteerd op een briljante stunt van Cordon. De hele setup was perfect voorbereid. Beckham werd met een smoes de studio ingelokt om getuige te zijn van de onthulling van zijn beeltenis. Na de onthulling zou het beeld een definitieve plaats krijgen in het Dignity Health Sports Park in Carson in Californië. Wat Beckham niet wist, is dat iedereen inclusief de “beeldhouwer” betaalde acteurs en komieken zijn.

Beckham is laaiend

Uiteindelijk werd het nepbeeld onthuld en Beckham was zichtbaar ontdaan en ronduit gechoqueerd. Hij begint het resultaat met de beeldhouwer te bespreken om het waar mogelijk meer gelijkend te maken.

“Dit komt echt niet voor het stadion te staan”, zegt Beckham tegen de komiek die als beeldhouwer poseerde. ‘Mijn ouders komen helemaal over uit Londen. Kijk nou naar die armen joh, ik zie er eerlijk gezegd uit als Catweazle. En heb je die kont gezien, die is echt niet zoals ik had gedacht.’

Dan maar slopen

Vervolgens zie je dat Beckham aanstalten maakt om verontwaardigd weg te lopen als er plotseling een heftruck opduikt om het standbeeld te verplaatsen. Het gevaarte wordt opgetild en valt in honderd stukken op de grond. Nadat Beckham de chauffeur heeft bedankt voor het vernielen van het afzichtelijke standbeeld komt Cordon tevoorschijn. Eindelijk beseft Beckham dat alles in scene is gezet.

The David Beckham Statue Prank

As the Los Angeles Galaxy prepare to honor legend David Beckham with a statue outside the stadium, James Corden and the club assemble an intricate plan to prank David with, annoying fans, a half-hearted highlight reel and a statue that falls incredibly below the mark.

Complex

Reageer op artikel:
David Beckham geprankt door James Cordon met foeilelijk standbeeld
Sluiten