Legendarische voetballer in gesprek met Netflix voor eigen The Last Dance

The Last Dance is zonder enige twijfel één van de beste sport documentaires ooit gemaakt. De serie over basketballegende Michael Jackson werd met lof overladen en groeide uit tot een hit op Netflix. Eén van de vele sportliefhebbers die ook onder de indruk was van The Last Dance is David Beckham. De oud-voetballer is er zelfs zo door geïnspireerd geraakt dat hij nu zijn eigen documentaire wil.

Volgens een anonieme bron laat de legendarische voetballer er ook geen gras over groeien. The Sun meldt dat David Beckham inmiddels al in gesprek is met Netflix over zijn eigen The Last Dance. Ook heeft de oud-speler van onder andere Manchester United, Real Madrid en Paris Saint-Germain een back-up voor als het niet lukt met Netflix. Ook met Amazon heeft de 115-voudig international al een keer koffie thee gedronken.

David Beckham wil eigen documentaire

De insider die dit verhaal naar buiten heeft gebracht meldt dat dit iets is wat David Beckham graag wil. Een eventuele film of serie zal bestaan uit nieuwe beelden gecombineerd met archiefbeelden. Toch hoeft je niet veel fraaie trappen te verwachten. Het verhaal draait namelijk vooral over het leven van David Beckham na zijn carrière als voetballer.

De focus ligt meer op zijn tweede voetballeven. Nadat David Beckham in 2013 zijn schoenen aan de wilgen had gehangen, begon hij namelijk zijn eigen voetbalclub: Inter Miami. De club werd opgericht in januari 2018 en doet dit jaar voor het eerst mee in de hoogste afdelingen van het Amerikaanse voetbal: de Major League Soccer.

Naast de geboorte van zijn club zal er in de documentaire ook veel aandacht zijn voor zijn privéleven. Ook daar is namelijk veel interesse in. David Beckham heeft niet alleen zelf een enorm aantal (vrouwelijke) volgers, ook zijn vrouw (Spice Girl Victoria) en kinderen staan regelmatig in de spotlight.

Netflix of Amazon?

Hoewel stijlicoon David Beckham er nog niet uit is met Netflix of Amazon, lijkt de kans groot dat deze documentaire er gaat komen. Logischerwijze is er nog niks bekend over een releasedatum of titel. Maar gezien David Beckham een groot fan is van The Last Dance hopen wij dat het The Last Bend gaat worden.

Reageer op artikel:
Legendarische voetballer in gesprek met Netflix voor eigen The Last Dance
Sluiten