David Beckham heeft een club in de MLS en het logo is gruwelijk mooi

De MLS heeft de nieuwste toevoeging aan de competitie onthuld: Club Internacional de Fútbol Miami. De eigenaar van deze club die vanaf 2020 mee zal spelen in Major League Soccer? Niemand minder dan David Beckham.

David Beckham speelde aan het einde van zijn carrière zelf ook in de MLS bij L.A. Galaxy. De opvallende naam van de club is volgens Beckham gekozen om de multiculturele populatie van de stad te vertegenwoordigen. De club zal in de volksmond Inter Miami FC gaan heten.

De voetbalclub van David Beckham

De club onthulde ook zijn logo, en dat ziet er super vet uit. Het bestaat uit een rond zwart insigne met roze randen en twee reigers voor een ondergaande zon. Om het rugnummer te eren dat de voormalige speler van o.a. Manchester United en Real Madrid tijdens het grootste deel van zijn carriere droeg, zijn er op de achtergrond zeven zonnestralen te zien. Ook het jaartal 2020, wanneer de club zal lanceren, staat in Romeinse cijfers op het logo.

Club David Beckham

Volgende stap: een stadion

Het plan om een voetbalteam in Miami op te richten is niet nieuw. Beckham, die goed bevriend is met Deadpool, is hier al zo’n vier jaar mee bezig. Het enige wat de 43-jarige ex-international nu nog moet regelen is de bouw van een stadion.

Reageer op artikel:
David Beckham heeft een club in de MLS en het logo is gruwelijk mooi
Sluiten