Trailer: A Life on our Planet, de nieuw film van David Attenborough

De Britse bioloog Sir David Attenborough, bekend als de stem en maker van ’s werelds beste natuurdocumentaires zoals Life en Our Planet, komt met een persoonlijke film over de toekomst van de aarde: A Life on our Planet. De trailer van de film die op Netflix verschijnt is gedeeld.

David Attenborough presenteert zijn nieuwe film in april. In A Life on our Planet geeft de 93-jarige en nog lang niet moegestreden televisiemaker aan de hand van ooggetuigenverslagen op diverse plekken in de wereld zijn persoonlijke visie op de toekomst, zo vertelt hij in de trailer

A Life on our Planet is de ‘belangrijkste film’ David Attenborough

In de lange documentaire staat de Brit voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien. Naar zijn zeggen wordt A Life on our Planet de “belangrijkste film” van David Attenborough.

David Attenborough maakte de film in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds (WWF). De wereldpremière vindt plaats op donderdag 16 april in de Royal Albert Hall in Londen. Attenborough zal na afloop van de film met een aantal speciale gasten in gesprek gaan over de film. Deze bijeenkomst wordt per livestream in tien landen, waaronder Nederland, uitgezonden.

Trailer

De trailer is vanaf woensdagochtend op YouTube te zien. Kaarten zijn vanaf woensdagochtend verkrijgbaar. De locaties waar de film in Nederland te zien is, staan op de speciaal aangepaste Nederlandse website van het WWF. In de loop van het voorjaar zal A Life on our Planet op Netflix te zien zijn.

Eenmalig in de bioscoop, dan op Netflix

De nieuwe film van David Attenborough verschijnt op 16 april eenmalig in de Nederlandse bioscopen. Daarna kun je A Life on our Planet zien op Netflix.

Check ook: 11 prachtige en inspirerende natuurdocumentaires op Netflix

Reageer op artikel:
Trailer: A Life on our Planet, de nieuw film van David Attenborough
Sluiten