Redactie
Redactie Films & Series 14 jan 2019

Video: Dave Grohl at een biertje en valt snoeihard van het podium

Er zijn behoorlijk wat fucked up-verhalen bekend in de rock ‘n roll-geschiedenis:  van Iggy Pop die zijn leuter show na show over podium sleepte tot GG Allin die – nou ja, google zelf maar. Inmiddels lijkt de rock ‘n roll-ziel te zijn overleden, maar gelukkig hebben we Dave Grohl nog.

Misschien wel de meest invloedrijke en knuffelbare rockster in de geschiedenis. Ook Grohl is niet meer de jongste en heeft zich gepositioneerd als een bijzonder gezellige oom die ook goed is voor een potje stevige gitaren. Dat hij de rock ‘n roll-ziel levend wil houden, bewees hij tijdens een optreden van Foo Fighters in het Hard Rock Hotel in Las Vegas.

Dave Grohl houdt de rock ‘n roll-ziel in leven

Grohl zocht het randje van het podium op, ging vanaf daar op de bar staan en kreeg van de barman een biertje aangeboden. De frontman was overduidelijk op boevenpad en had zin om te klooien. Grohl zet het biertje op een speaker en probeert ‘m vanaf daar met zijn mond leeg te drinken. Zelfs voor een genadig muzikant als hij is dit vrij onmogelijk. Het blikje bier viel om, waarna Grohl het restant opslokte en terugkeerde richting het podium. Dat ging niet zoals hij hoopte: de frontman viel snoeihard van het podium, maar werd gedeeltelijk opgevangen. Binnen luttele seconden stond hij weer op het podium. De held. Bekijk de video hieronder.

Dave Grohl Falls Off Stage at Las Vegas Show

Watch Dave Fall Off Stage again

Reageer op artikel:
Video: Dave Grohl at een biertje en valt snoeihard van het podium
Sluiten