The Dark Knight Trilogy box is hét filmcadeau en wij geven hem weg

Sinterklaas is al in het land en de kerstman is druk bezig met het volgooien van de slee. De feestdagen komen dichterbij, maar hoe zit het met jouw inkopen? Alle cadeaus al in huis? Of moet je nog beginnen met shoppen? Mocht dat laatste het geval zijn en zoek je nog iets voor een filmliefhebber, dan hebben we een dikke tip voor je. Verblijd hem of haar met The Dark Knight Trilogy box.

Door de jaren heen zijn er vele Batman-films gemaakt en verschillende acteurs mochten zich in het zwarte pak hijsen. Van Michael Keaton en Ben Affleck tot Robert Pattinson. Laatstgenoemde moet zijn debuut nog gaan maken, maar de verwachtingen zijn hooggespannen. Gaat dit de beste Batman film ooit worden? Het zou kunnen, maar dan moet hij wel Christian Bale verslaan.

The Dark Knight Trilogy box

Bale wist samen met regisseur Christopher Nolan drie fantastische Batman-films te maken: Batman Begins, The Dark Knight en The Dark Knight Rises. De tweede is volgens velen zelfs de beste Batman-film ooit gemaakt. Dat is te danken aan Nolan en Bale, maar ook aan Heath Ledger. Hij werd legendarisch met zijn optreden als The Joker. Het is eeuwig zonde dat Ledger vlak na de release van The Dark Knight overleed aan een overdosis medicijnen.

Als filmliefhebber moet je deze film gewoon gezien hebben, maar niet voordat je Batman Begins gezien hebt. En als je dan toch bezig bent, mag ook The Dark Knight Rises niet ontbreken. Want ondanks dat het tweede deel het beste is, zijn ook de andere delen van de trilogie absoluut de moeite waard. Misschien is dit wel één van de beste filmtrilogieën ooit gemaakt, en mag dus niet ontbreken in de collectie van een echte filmliefhebber.

Inhoud van Dark Knight Trilogy box

Wat zit er in de box?

Batman Begins

In deze film zien we de ontstaansgeschiedenis van Batman. Van de moord op zijn ouders en de zoektocht naar een doel tot zijn terugkeer naar Gotham City. De plek waar hij als Batman de strijd aangaat met de onderwereld.

The Dark Knight

Batman heeft de strijd tegen de georganiseerde misdaad bijna gewonnen totdat The Joker op het podium verschijnt. In The Dark Knight zien we de spannende strijd tussen de gemaskerde misdaadbestrijder en zijn briljante aartsvijand.

The Dark Knight Rises

In het derde deel is Batman eigenlijk van het podium verdwenen, maar besluit toch om terug te keren wanneer Gotham City wordt bedreigd door een nieuw kwaad. De meedogenloze maniak Bane terroriseert de stad en blijkt een meer dan waardige tegenstander voor Batman.

Winnen!

Je vindt deze The Dark Knight Trilogy box nu voor een scherpe prijs bij Bol.com, maar je kunt ‘em ook winnen! Wij mogen deze Blu-ray box namelijk drie keer weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is Manners volgen op Instagram. Laat hierin weten dat je de The Dark Knight box wil willen en vergeet niet je naam en adres te vermelden. Wie weet win jij dan deze fantastische boxset.

Op zoek naar nog meer toffe boxsets? Ga dan snel naar bol.com, want daar zijn ze nu extra scherp geprijsd.

Reageer op artikel:
The Dark Knight Trilogy box is hét filmcadeau en wij geven hem weg
Sluiten