‘Dark’ is de nieuwe Netflix-serie voor ‘Stranger Things’-liefhebbers

Weet je na het tweede seizoen van Stranger Things niet meer weet wat je moet kijken? Wellicht dat Dark je binnenkort de oplossing biedt. Het is nog even wachten, maar vanaf 1 december kun je de tien afleveringen van de serie gelijk gaan kijken.

De enige knop die je daarbij om moet zetten is de taal. Dark is namelijk een Duitse serie (uiteraard met subtitles). Het is één van de eerste grote producties die Netflix in Europa heeft uitgerold en is zodoende een serie met heel wat budget. Voor de liefhebbers van series met een 4K-tv is er zodoende goed nieuws: de reeks is in deze kwaliteit opgenomen.

Dark neemt je mee naar een klein Duits plaatsje: Winden. Hier is een jongen van 15 opeens spoorloos verdwenen. Daaruit blijkt al snel dat er meer is dan dat je op het eerste moment zou bedenken. In de onderstaande trailer zien we bijvoorbeeld elementen als tijdreizen, zaklampen die mysterieus uitvallen en vogels die dood uit de lucht vallen. Stranger Things-much? Dat dachten we ook.

Vanaf 1 december is Dark dus te bekijken. Om het verhaal helemaal af te maken, hebben we ook een paar afbeeldingen uit de trailer gepakt. Deze kun je hieronder bekijken.

Dark Screenshots

Reageer op artikel:
‘Dark’ is de nieuwe Netflix-serie voor ‘Stranger Things’-liefhebbers
Sluiten