Het is officieel: Daredevil seizoen 3 verschijnt heel binnenkort op Netflix

Precies een week geleden maakte Netflix een klein foutje. De India afdeling gooide een video van Daredevil online met daarbij de releasedatum van seizoen 3. Dat was dus niet de bedoeling, maar het kwaad was al geschied. 19 oktober zou de datum zijn waarop de strijd van Matthew Murdock verder gaat. Vandaag kregen we eindelijk de bevestiging dat deze datum klopt.

Daredevil seizoen 3 zal inderdaad over minder dan een maand op Netflix verschijnen. Dat komt enigszins als een verrassing, want het tweede seizoen van een andere Marvel superhelden serie, Iron Fist, verscheen kortgeleden. Dit was de voornaamste reden waarom er in eerste instantie werd getwijfeld aan de releasedatum die vanuit Thailand gelekt was. De verwachting was dat de blinde superheld pas later dit jaar zijn rentree zou maken.

De duistere kant van Matthew Murdock

Vandaag verscheen een date announcement video en kregen we daadwerkelijk bevestiging dat het derde seizoen echt op 19 oktober gaat verschijnen. Dat is natuurlijk goed nieuws, want volgens veel marvel-fans is Daredevil de sterkste superhelden serie op Netflix. De nieuwe trailer vind je hieronder en is zeker het kijken waard. Matthew Murdock gaat dit seizoen namelijk all-out.

Marvel’s Daredevil: Season 3 | Date Announcement [HD] | Netflix

Let the devil out. Season 3 of Marvel’s Daredevil debuts exclusively on Netflix October 19th, 2018. Watch Marvel’s Daredevil on Netflix: https://www.netflix.com/title/80018294 #Netflix #MarvelsDaredevil #CharlieCox SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Eerder verscheen er al een andere trailer waaruit ook al duidelijk werd dat Daredevil toe gaat geven aan zijn duistere kant. Gerechtigheid is het nog steeds het doel, maar het middel gaat wel veranderen. Waar de blinde baas vroeger zijn vijanden nog wel eens met een waarschuwing liet wegkomen, is dat nu totaal anders. “There is only one true way to end evil: to finish it for good.”

Daredevil seizoen 3 op Netflix

Zet dus maar een grote rode streep onder 19 oktober, want vanaf dan staat het hele derde seizoen op Netflix. Mocht je nog wat zoeken om tot die tijd te kijken, klik dan hier voor alle films en series die deze week zijn verschenen.

GQ

Reageer op artikel:
Het is officieel: Daredevil seizoen 3 verschijnt heel binnenkort op Netflix
Sluiten