Danny DeVito: ‘Colin Farrell heeft mijn zegen als Penguin in The Batman’

Danny DeVito heeft zich uitgelaten over de vermoedelijke rol van Colin Farrell als Penguin in The Batman. “Mijn zegen heeft hij”, aldus de acteur die zelf de bad guy speelde in Batman Returns (1992).

The Batman, met Robert Pattinson in de hoofdrol, verschijnt pas in 2021 op het witte doek, maar de cast begint al aardig vorm te krijgen en de geruchtenmachine is vol op stoom. Zo werd begin deze maand bekend dat Colin Farrell in een ver gevorderd gesprek is met Warner Bros. om Danny DeVito op te volgen als Penguin.

Danny DeVito over Colin Farrell als Penguin

“Colin Farrell is een geweldige acteur en een goede vriend van me. Ik ben ervan overtuigd dat hij de geschikte man is om Penguin te spelen. Ik kijk er enorm naar uit om zijn interpretatie van de bad-guy te zien”, aldus Danny DeVito in een interview met ScreenRant. Beide acteurs waren dit jaar nog samen te zien in de Disney-film Dumbo.

colin farrell, danny devito, penguin, the batman
Danny DeVito en Colin Farrell waren dit jaar samen te zien in Dumbo (Bron: Disney)

In Batman Returns had Danny DeVito een interessante chemie met Michelle Pfeiffer als Catwoman. Deze moet Colin Farrell gaan vormen met Zoë Kravitz, die in The Batman de rol van de vileine Catwoman vertolkt. Daarover lees je hier meer.

Cast van The Batman tot nu toe

Colin Farrell als opvolger van Danny DeVito in de rol van Penguin is nog steeds niet officieel bevestigd. Wel zeker van een rol in The Batman zijn Robert Pattinson (het titelpersonage), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Commissioner Gordon), John Turturro (Commissioner Gordon) en Jayme Lawson (onbekend personage). De film wordt geregisseerd door Matt Reeves, de Amerikaanse film- en televisieregisseur die je wellicht kent van Dawn of the Planet of the Apes en War for the Planet of the Apes.

Check ook: Catwoman door de jaren heen: van Halle Berry tot Zoë Kravitz

Reageer op artikel:
Danny DeVito: ‘Colin Farrell heeft mijn zegen als Penguin in The Batman’
Sluiten