Danny Boyle regisseert de nieuwe ‘James Bond’-film en neemt Daniel Craig mee

De laatste vlogen de de meest uitzinnige geruchten over de aankomende James Bond-film over het web. Zou Cillian Murphy de rol van 007 op zich nemen of kijken we toch weer naar Daniel Craig? Het lijkt dat er nu eindelijk duidelijkheid is. De nieuwe Bond-film wordt geregisseerd door de prijswinnende regisseur Danny Boyle en hij neemt Daniel nog een keer mee.

In een interview met Metro New York lichtte de Oscar-winnende regisseur een klein tipje van de sluier. Danny Boyle, bekend van onder andere Trainspotting, The Beach en Slumdog Millionaire, gaat de nieuwe 007 regisseren. De titel heeft hij nog niet bedacht, maar de film moet dan ook nog geschreven worden. Boyle heeft zijn vaste schrijver John Hodge, die bijna al zijn films heeft geschreven, ook weer opgedragen om het nieuwe verhaal van James te schrijven. Voor nu is de werktitel Bond 25. Niet heel spannend, maar laten we een hoop verwachten van de vijfentwintigste James Bond-film.

In Bond 25 zien we Daniel Craig ook voor de laatste keer als 007. Hij had na Skyfall al aangegeven dat hij weinig meer voor de rol voelde, maar Boyle heeft hem kennelijk toch overtuigd.

 

Reageer op artikel:
Danny Boyle regisseert de nieuwe ‘James Bond’-film en neemt Daniel Craig mee
Sluiten