Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 30 sep 2019

Daniel Craig sluit productie nieuwe Bond film af met dronken speech

Het is officieel: de opnames van No Time To Die zijn klaar, de 25e James Bond film. Waar Daniel Craig aan het einde van het filmen van Spectre nog zei dat hij liever zijn polsen door zou snijden dan nog een keer dat proces door te moeten gaan, lijkt de acteur nu een stuk vrolijker.

Daniel Craig’s emotionele en dronken speech

Recentelijk vierden de cast en crew van No Time To Die de mijlpaal in een restaurant in Matera, in het zuiden van Italië. Craig gaf een emotionele (en lichtelijk dronken) speech aan de groep, waarbij hij vooral producente Barbara Broccoli toesprak:

“Ik wil alleen maar zeggen, en ik ben nu echt vrij dronken, dus ik ga niet lang door, dit is een van de beste, meest geweldige ervaringen die ik ooit heb gehad. Jullie hebben allemaal het meest fantastische werk gedaan. Ik had niet trotser kunnen zijn om met iedereen aan deze productie te werken. Ik wil je bedanken voor deze avond, Barbara, voor het organiseren. Godzijdank hebben we dit gedaan.”

De acteur is duidelijk emotioneel, zoals je kunt zien in de onderstaande video. Craig staat naast een grote 007-taart. Het is nog steeds niet officieel, maar de kans is groot dat dit zijn laatste James Bond film zal zijn. Dan valt ook meteen te begrijpen waarom hij extra nostalgisch en emotioneel werd.

‘Drunk’ Daniel Craig makes speech to Bond Production crew at party

‘Drunk’ Daniel Craig makes speech to Bond Production crew at party ‘Drunk’ Daniel Craig makes speech to Bond production crew at film, ‘No Time To Die’ wrap party along with producer Barbara Broccoli. Craig tells everyone that it’s one of the best experiences he’s ever had and is proud to have worked with them.

Vrouwelijke James Bond?

Naar verluidt wordt de mantel van 007 in No Time To Die overgedragen aan een vrouw, die je hier in actie kunt zien. Dat betekent echter niet automatisch dat Craig ook de franchise verlaat.

Bond kan immers nog steeds in actie komen buiten de geheime dienst om. We zullen de bioscooppremière moeten afwachten voor definitieve conclusies.

Problemen

Het is in ieder geval goed om te zien dat de acteur zo positief is. Juist na Spectre was het extra pijnlijk toen aan het licht kwam dat de productie van No Time To Die allesbehalve op rolletjes liep.

Danny Boyle zou de film gaan regisseren, maar kon het niet eens worden met de producent. Toen stapte de talentvolle Cart Fukunaga naar voren, maar vervolgens doken er al snel geruchten op rondom agendaproblemen. Bij een dergelijk project zijn veel grote namen betrokken, elk met hun eigen drukke agenda.

Vervolgens liep Craig tijdens het filmen een blessure aan zijn enkel op, vond een onverwachte explosie op de set plaats en werd er in toilethokjes gespiekt. Je gaat je bijna afvragen hoe zwaar het filmen van Spectre dan wel niet was… No Time To Die draait vanaf april volgend jaar in de bioscoop.

Check ook: Bond Girls en Martini’s: dit zijn volgens ons de 8 beste James Bond films

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Daniel Craig sluit productie nieuwe Bond film af met dronken speech
Sluiten