Baas! James Bond-acteur Daniel Craig blijft ondanks operatie doorbeuken in de sportschool

Elke zichzelf respecterende acteur bereidt zich optimaal voor op de rol die hij moet spelen. Het moet er uiteraard wel realistisch uitzien op het witte doek en Daniel Craig weet dat als geen ander. Voor zijn rol als 007 is het dus zaak om er afgetraind uit te zien en dat betekent dus afzien in de sportschool. Een klein ongeval tijdens eerdere opnames mag dus geen belemmering zijn. Zeker niet voor James Bond.

Na het eerdere ongeval op de set werd Daniel Craig geopereerd, maar van een rustig herstel is geen sprake. Inmiddels heeft de acteur zijn intensieve training hervat en werkt hij tussen de filmopnames door aan zijn conditie.

Daniel Craig moet afzien

De gevolgen van het ongeluk op de set zijn wel zichtbaar. Zo moet hij een speciale laars dragen om zijn blessure de tijd te geven om te genezen. Het weerhoudt hem er niet van om de sportschool in Pinewood Studios te bezoeken. Een momentopname van de acteur die aan het trainen was, werd vastgelegd en gedeeld via het officiële 007 Instagram-account.

#007 Daniel Craig hitting the gym hard @pinewoodstudios, prepping for shooting next week! #Bond25 📷@gregwilliamsphotography

71.6k Likes, 746 Comments – James Bond 007 (@007) on Instagram: “#007 Daniel Craig hitting the gym hard @pinewoodstudios, prepping for shooting next week! #Bond25…”

Bond 25 is de vijfde Bond film waarin Daniel Craig de rol van 007 op zich neemt. Vergis je echter niet, de training die Craig ondergaat is niet voor beginners. In 2015, toen Spectre werd uitgebracht, stelde Men’s Health het trainingsschema op dat Craig volgde. Het volledige programma omvat diverse trainingen voor de knieën, verzwaarde step-ups, pull-ups, helling push-ups, tricep dips, bankdrukken in diverse posities, deadlifts met rechte benen, hamstring-oefeningen, laterale verhogingen en schouderophogingen. Inderdaad, knappe jongen die het hem nadoet.

De nieuwste Bond-film komt in 2020

Bond 25 speelt zich in ieder geval deels af in Jamaica, waar 007 geniet van zijn pensionering, totdat hij wordt gerecruteerd door zijn oude vriend Felix Leiter (Jeffrey Wright). Het doel: het opsporen van een ​​vermiste wetenschapper. Naast Daniel Craig zien we ook Ralph Fiennes, Ben Whishaw en Naomie Harris als respectievelijk M, Q en Eve Moneypenny. Oscar-winnaar Rami Malek neemt de rol van de ‘bad guy’ op zich. De film zal naar verwachting op 8 april 2020 in de bioscoop te zien zijn.

Benieuwd naar de eerste beelden van de nieuwe James Bond film? Klik dan hier.

Mens Health

Reageer op artikel:
Baas! James Bond-acteur Daniel Craig blijft ondanks operatie doorbeuken in de sportschool
Sluiten