Waarom Daniel Craig een sekscoach nodig heeft voor Bond 25

Stoer, koel, sophisticated; James Bond staat bekend om veel dingen, maar niet om het vragen van hulp. Maar the times they are a changing, zong Bob Dylan al en dat geldt ook voor James Bond. Of beter gezegd: voor Daniel Craig, die voor Bond 25 een sekscoach heeft voor de seksscènes met onder anderen bond girl Ana de Armas.

Daniel Craig en zijn sekscoach voor Bond 25

Voor veel vrouwen is Daniel Craig het ultieme sekssymbool. En voor mannen een rolmode. Logisch. Hij heeft charisma, een ruige uitstraling en een lichaam om jaloers op te worden. En hij is nog perfecter dan je denkt, want hij heeft het ultieme respect voor de vrouw. Voor de opnames van de vijfentwintigste James Bond-film wordt hij ondersteund door een sekscoach. Dat kun je als een degradatie beschouwen, maar het tegendeel is waar: de sekscoach zorgt ervoor dat de bedscènes in Bond 25 voor zowel Daniel Craig als tegenspeelsters Ana de Armas zo comfortabel mogelijk verlopen.

daniel craig, james bond, bond 25, seks, coach, scenes, sekscoach, bedscenes
Daniel Craig en Bond Girl Monica Bellucci in Spectre

“Er is heel veel veranderd sinds het # MeToo-tijdperk. Het hele team levert een extra inspanning om ervoor te zorgen dat alle sterren de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben op een set, ook tijdens gewaagde bedscènes. In deze tijd moet je voorzichtig zijn en dat is een positieve trend”, zegt een medewerker van de crew tegen The Sun.

Vooruitstrevend, niet alleen voor James Bond

De sekscoach werkt op dit moment samen Daniel Craig en Ana De Armas. Ze doorlopen samen het script en krijgen tips en tricks om ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen. Vooruitstrevend, niet alleen voor James Bond, maar voor de hele industrie.

Of Daniel Craig op dit moment echt handig is tussen de lakens is de vraag. De productie van de volgende opnames is namelijk uitgesteld, nadat Craig tijdens het filmen in Jamaica zijn enkel verzwikte. Om het herstel te bespoedigen, is de acteur teruggevlogen naar Amerika voor behandeling. Mocht je vanwege die berichtgeving bang zijn dat de releasedatum van de film wordt uitgesteld, geen nood. Volgende week staat Daniel Craig gewoon weer op de set van Bond 25.

Maak kennis met Ana de Armas

We hebben het de hele tijd wel over Ana de Armas, maar wie is dat nou eigenlijk? Welnu, de nieuwe Bond Girl is een actrice en model uit Cuba met looks waar je steil van achteroverslaat. Bekijk hier de foto’s van deze stijlvolle vrouw, die na Bond 25 niet meer uit Hollywood weg te denken zal zijn. Ja, stiekem zijn we een klein beetje jaloers op Daniel Craig en de nieuwe sekscoach.

Reageer op artikel:
Waarom Daniel Craig een sekscoach nodig heeft voor Bond 25
Sluiten