Daniel Craig geeft hilarisch voorproefje van Bond-film No Time to Die

Net als bij vele filmliefhebbers was ook in onze agenda 2 april rood omcirkeld. Op die dag zou de nieuwe James Bond film in première gaan, maar die datum is verschoven. Ook 007 is niet immuun voor het coronavirus en dus is No Time to Die pas tegen het einde van 2020 te zien in de bioscoop. Een enorme domper, maar Daniel Craig wist de pijn afgelopen weekend iets te verzachten. Hij onthulde tijdens Saturday Night Live namelijk een hilarische voorproefje.

Daniel Craig mocht afgelopen weekend het populaire televisieprogramma Saturday Night Live presenteren. Hij trapte af met een monoloog en blikte hierin vooruit op No Time to Die. Eerst enigszins serieus en inhoudelijk, maar al snel kwam er een flinke knipoog om de hoek kijken in de vorm van een sketch.

Daniel Craig aan de wodka Red Bull

Iedereen die Saturday Night Live enigszins kent, weet dat het programma op dit gebied uitblinkt. Iedere week weten ze weer een op de actualiteiten gebaseerde en briljante sketch af te leveren. Vaak spelen ze in op een politieke gebeurtenis, maar deze week ging alle aandacht uit naar No Time to Die. We kregen in deze aflevering van Saturday Night Live namelijk een andere kant van Daniel Craig en James Bond te zien.

Hilariteit alom, maar Daniel Craig had ook nog een serieuze boodschap voor de kijkers. In Saturday Night Live bevestigde de acteur namelijk nogmaals dat No Time to Die echt zijn laatste James Bond film gaat worden. Deze boodschap volgde hij vervolgens op met een positiever bericht, namelijk dat No Time to Die niet alleen zijn laatste, maar ook zijn beste James Bond-film gaat worden.

Coronavirus treft ook No Time to Die

No Time to Die stond gepland om volgende maand in première te gaan, maar het coronavirus gooit dus roet in het eten. De nieuwste James Bond film is nu verschoven naar 12 november.

Benieuwd wie Daniel Craig gaat opvolgen als James Bond? Deze man heeft de beste papieren om 007 te worden.

Reageer op artikel:
Daniel Craig geeft hilarisch voorproefje van Bond-film No Time to Die
Sluiten