Dan Bilzerian in de gym voor aap gezet door de vader Hafthor Björnsson

Hoewel Hafthor Björnsson eerder dit jaar niet zijn World’s Strongest Man titel wist te verdedigen, behoort de IJslander nog steeds tot de sterkste mannen ter wereld. Dat is het resultaat van heel veel trainen, maar ook zijn genen helpen mee. De vader van The Mountain is namelijk ook een behoorlijk krachtpatser. Dat zou je misschien niet zeggen als je hem ziet, maar laat je niet misleiden door zijn uiterlijk. Daar kan Dan Bilzerian over meepraten.

De gespierde Amerikaan met een ongekend exorbitante levensstijl is meestal omringd door vrouwen, maar zo nu en dan begeeft hij zich ook onder de mannen. Zo ook eerder deze maand toen hij samen met Hafthor Björnsson de gym in dook. Het testosteron spoot in het rond en dus kun je wel raden wat er vervolgens gebeurde. Jawel, de heren gingen elkaar uitdagen.

Trainen met The Mountain

Zo kwam Hafthor Björnsson met een op het oog gemakkelijke uitdaging. Gewoon een stapeltje schijven optillen met een handvat. Het addertje onder het spreekwoordelijke gras was alleen dat het handvat draait. Hierdoor wordt de uitdaging opeens een stuk lastiger en gaat het meer om grip, dan om pure kracht.

Daar kwam ook Dan Bilzerian achter. Ondanks zijn imposante postuur kreeg hij het niet voor elkaar. Natuurlijk lukte het Hafthor Björnsson wel. Dat kwam niet als een verrassing. Waar we wel even van stonden te kijken, was de vader van The Mountain. Qua fysiek is hij lang niet zo imposant als zijn zoon, maar dat weerhieldt hem niet om deze challenge zonder problemen te voltooien.

Dan Bilzerian legt het af tegen de vader van Hafthor Björnsson

Waar Dan Bilzerian met veel pijn en moeite alleen een beetje beweging krijgt in de schuiven, tilt papa Björnsson zonder enige moeite de schuiven op. Eerst met rechts en daarna ook nog even met links. Vervolgens proberen nog een aantal mannen in de gym het, maar om deze challenge te voltooien moet je blijkbaar een Björnsson zijn.

Dan Bilzerian probeert het op 18:16 en Björnsson Sr. laat op 19:41 zien hoe het moet.

Dan Bilzerian offers $25.000 FOR ONE LIFT!

TICKETS https://midi.frettabladid.is/atburdir/1/11016/Iceland_Strongest_Man_Challenge_2019 Thors Power Apparel https://hafthorbjornsson.com GET STRONG THE RIGHT WAY! https://thorspowerprogram.com My Sponsors: REIGN BODY FUEL https://reignbodyfuel.com Rogue Fitness: https://roguefitness.com SBD: https://sbdapparel.com Legion: https://buylegion.com/Hafthor Discount: THOR10″ Filmed by Tom Boyden Edited by: Anthony Do https://instagram.com/anthonykdo

Ook mevrouw Björnsson kan er wat van

Of getrouwd zijn met een Björnsson. later in de video proberen een aantal dames de lichtere variant. De meesten van hen slagen er niet in om de schijven op te tillen, maar dan roept Hafthor Björnsson zijn vrouw Kelsey erbij. Net als haar schoonvader laat de blonde schone (op 25:48) zien hoe het moet. Meer zien van deze prachtige dame? Klik dan hier.

YouTube / Hafthor Bjornsson

Reageer op artikel:
Dan Bilzerian in de gym voor aap gezet door de vader Hafthor Björnsson
Sluiten