Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 30 jul 2019

7 looks die we stelen van Dacre Montgomery (Billy in Stranger Things)

Billy Hargrove is in Stranger Things getransformeerd van de ultieme gladde boy tot een monster. Hij staat in onze top 5 meest stijlvolle personages in Netflix-series. Billy wordt gespeeld door Dacre Montgomery, een Australische acteur die te benijden is om zijn stijl. 7 looks die we van hem stelen.

De looks van Dacre Montgomery

Lang wild haar, dun snorretje, spijkerbroek, badmeesterhemd en een sigaret tussen de lippen. Billy Hargrove ziet er in Stranger Things uit als de ultieme 80’s boy. Tikkeltje fout, wat het juist zo perfect maakt. In het echte leven ziet Dacre Montgomery er ook gelikt uit, zij het op een wat andere manier. Keurig haar, uitgesproken kledingstijl, smooth, glad en soms een snorretje. Hij heeft in ieder geval gevoel voor stijl. 7 looks die we stelen van de 24-jarige acteur én poëet.

1. Billy Hargrove in Stranger Things

Om te beginnen met de look van het heerlijke personage Billy Hargrove in Stranger Things. Het duurt even om je haar te laten groeien, maar met dit kapsel en deze attitude zetten we keurig een stapje voor je opzij.

stranger things, billy hargrove, Dacre Montgomery, stijl, looks

2. Cubaanse zomerlook

De Cubaanse zomerstijl samengevat in één plaatje. Witte broek, los overhemd met korte mouwen en een ultieme print, gladgeschoren koppie, sigaar in de handen. Nice!

Instagram post by Dacre Montgomery * Jun 6, 2019 at 7:54pm UTC

396.4k Likes, 2,837 Comments – Dacre Montgomery (@dacremontgomery) on Instagram

3. Pyjama-chique

Op een andere manier dan zijn Stranger Things-collega Charlie Heaton is ook Dacre Montgomery gemaakt voor de stijl pyjama-chique. ‘Billy, is that you?’, is een van de honderden reacties van groupies op zijn Instagram-account.

Instagram post by Dacre Montgomery * Jul 5, 2019 at 12:27am UTC

916.7k Likes, 14.7k Comments – Dacre Montgomery (@dacremontgomery) on Instagram

4. Smoking hot

Oké, mocht je ooit een gala bezoeken, als gast mooier gekleed willen gaan dan de bruidegom om zelf gaan trouwen, neem dan gerust Dacre Montgomery als voorbeeld. De lakschoenen, witte vlinderstrik, het perfect zittende jasje; hier hoef je niets meer aan te doen. Maar de cumberband om de middel maakt het geheel pas echt af.

Instagram post by Dacre Montgomery * Oct 19, 2018 at 2:48pm UTC

336.4k Likes, 1,197 Comments – Dacre Montgomery (@dacremontgomery) on Instagram

5. Cowboy-chique

Niet iedereen die zich verkleed als een cowboy ziet sexy uit. Dacre Montgomery dus wel. Het losse beige linnen jasje, de hoed, de fijngeruite broek; om door een ringetje te halen.

Instagram post by Dacre Montgomery * Jun 16, 2019 at 10:47pm UTC

222.8k Likes, 1,549 Comments – Dacre Montgomery (@dacremontgomery) on Instagram

6. 80’s dad style vs. James Dean

Ook zonder het lange haar van Billy uit Stranger Things is Dacre Montgomery de ultieme 80’s boy. Mix de look van James Dean met de 80’s dad style en je krijgt dit.

Instagram post by Dacre Montgomery * May 9, 2017 at 6:41pm UTC

44.4k Likes, 258 Comments – Dacre Montgomery (@dacremontgomery) on Instagram

7. Verzorgd ruig

We zien Dacre Montgomery meestal als een gladde boy, maar hier zien we hem wat ruiger en dat staat hem perfect. ‘Just out of bed coupe’, baardje, laag gesneden zwart shirt, subtiele ketting, hier kan geen Italiaan tegenop. Ruig, maar verzorgd.

@perrywinklephotography

123.4k Likes, 3,303 Comments – Dacre Montgomery (@dacremontgomery) on Instagram: “@perrywinklephotography”

Check hier de 7 looks die we stelen van Stranger Things-acteur Charlie Heaton

Reageer op artikel:
7 looks die we stelen van Dacre Montgomery (Billy in Stranger Things)
Sluiten