11 cynische reacties op de terugkeer van Veronica Inside

Voetbaltalkshow Veronica Inside, het meest veelbesproken televisieprogramma van de laatste tijd, gaat door na de zomerstop. #VeronicaInside is trending op Twitter en de reacties zijn overwegend cynisch, al zijn er gelukkig ook nog blije eieren op deze wereld.

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gaan vanaf 11 september weer uitzendingen van Veronica Inside met elkaar gaan maken. Dat heeft Talpa vandaag naar buiten gebracht in een persbericht.

Goede gesprekken voor nieuw seizoen Veronica Inside

“De gesprekken die Wilfred Genee, Johan Derksen en René der Gijp met elkaar en met John de Mol hebben gevoerd naar aanleiding van de onenigheid in de aan racisme gewijde uitzending van 22 juni, vormden voldoende basis om het komend seizoen weer met elkaar aan de tafel van Veronica Inside te gaan proberen”, aldus Talpa in het statement.

De drie voetbalexperts van Veronica Inside zijn daarnaast als analisten betrokken bij de uitzendingen van de Champions League die vanaf 7 augustus bij SBS6 te zien zijn. Dat wordt een interessant voorproefje op een nieuw seizoen.

Cynische reacties op Twitter

Na de uitzending van Veronica Inside die in het teken stond van racisme, ontstonden er twee kampen: haters en fans. Waar iedereen het wel over eens was, is dat het programma wel weer terug zou keren op de buis. Sommigen denken nog altijd dat de ruzies bewuste opzetjes zijn, anderen noemen de analisten geldwolven. En dan heb je nog de écht boze mensen. Een compilatie van de eerste reacties.

Uiteraard zijn er ook mensen die blij zijn dat Veronica Inside weer terugkomt op de buis, zoals je hieronder ziet. De voetballiefhebbers op onze redactie behoren overigens ook tot dat kamp. Disclaimer: zonder fundamentele argumenten. We proosten op een nieuw topseizoen.

Check ook: Hans Teeuwen laat zich uit over Johan Derksen en Norbert ter Hall

Reageer op artikel:
11 cynische reacties op de terugkeer van Veronica Inside
Sluiten