Deze brute en betaalbare Yamaha-custom bikes staan op Marktplaats

Custom bikes, het zijn misschien wel de dikste motoren die er bestaan. Meestal zijn het iconische klassiekers die onder handen worden genomen om ze nog bruter te maken dan dat ze al waren. Sommige caféracers zijn nogal prijzig, maar er zijn gelukkig ook betaalbare oplossingen in Nederland. Deze week hebben we twee unieke custom bikes van Nederlandse bodem voor je klaar staan. Check deze twee Yamaha scramblers van Pancake Customs, die op Marktplaats te koop staan.

Twee unieke Yamaha scrambler custom bikes

In onze custom bike rubriek geven wij wekelijks de tofste custom bikes van Nederlandse bodem een podium, zodat jij misschien wel weg rijdt op één van deze machines. De twee unieke Yamaha scramblers komen van het in Otterlo gevestigde Pancake Customs, waar de bouwers fantastisch werk hebben afgeleverd.

Pancake Customs Yamaha XT600 Scrambler Tracker (9.500 euro)

Hij heeft de looks, is makkelijk te besturen, onderhoudsvriendelijk en dol op modderige wegen. Deze Yamaha XT600 Scrambler heeft het allemaal. Het enige wat nog van de XT600 is overgebleven, is het luchtgekoelde blok. Verder is de scrambler voorzien van een waslijst aan andere onderdelen.

Zo heeft de bike een aangepast subframe, een tank van een DT175, een Silver Machine zadel, custom spatborden, RVS-uitlaten, elektrische start en nieuwe verlichting. Motorisch en mechanisch is de motor perfect in orde. Dit beest staat te koop op Marktplaats, meer informatie vind je hier.

Pancake Customs Yamaha XT Scrambler Desert Sled (4.500 euro)

Gaat 9.500 euro net te ver boven je budget? Dan hebben we ook een goedkopere oplossing voor je klaar staan. Deze Yamaha XT Scrambler is tevens van Pancake Customs, maar is net wat ouder en robuuster. De brute Desert Sled mag dan wat ouder zijn, hij verkeert nog in goede staat en doet qua looks niet onder voor zijn luxe broertje. Met zijn compacte design, robuuste wielen, stijlvolle LED-lichten, bepakte uitlaat met Shorty Black-demper en matzwarte lak is dit stijlvol beest.

De volledig zwarte custom bike is kort geleden volledig nagekeken door de mannen van Pancake Customs en is klaar voor het nieuwe seizoen. Met 4.500 euro is omgebouwde motor scherp geprijsd. Hij staat tevens te koop op Marktplaats, meer informatie vind je hier.

Op zoek naar andere custom bikes?

Zijn de custom bikes van Pancake Customs niet helemaal jouw ding? Wellicht dat jouw favoriete motor tussen deze drie brute BMW motoren zit, check ze hier.

Reageer op artikel:
Deze brute en betaalbare Yamaha-custom bikes staan op Marktplaats
Sluiten