Life

Zin in een culturele stedentrip in Europa? Laat je verrassen!

Manners helpt bij het kiezen van jouw volgende stedentrip

Wat is voor jou de reden om een stedentrip te doen? Lekker eten? Architectuur? Mode? Je kunt het allemaal vatten in één woord: cultuur. De Europese steden zijn er rijk aan. Maar welke stad kies je uit om je jaarlijkse dosis cultuur op te snuiven?

Kies je voor the usual suspects; Parijs, Barcelona of Berlijn? Sure, deze steden lopen over van de culture hoogtepunten, maar er is meer. Veel meer.

Waar kun je bijvoorbeeld first hand genieten van de beste whiskies in een setting waar het drankje is geboren? In welke stad kun je een ratatouille aan authentieke en moderne architectuur bewonderen, terwijl de geesten van klassieke meesters je om de oren vliegen? En waar geniet je van op en top design-pracht?

Manners Express

Wij helpen je graag verder bij het kiezen van de stad waar je volgende stedentrip heengaat. Samen met NS International hebben we de Manners Express ontwikkeld. Op basis van jouw antwoorden selecteren we een stad die perfect bij je behoeftes past. De Manners Express invullen is simpel en snel.


 

Reizen met de trein, waarom zou je het doen? Wie ooit heeft geprobeerd om met de auto in het centrum van een stad te komen, kent de drama’s. Stations liggen meestal in het hart van een stad. In de trein kun je ondertussen rustig ontspannen, serie-tje wegkijken, lunchen en niet geheel onbelangrijk: de prijzen zijn veelal behoorlijk gunstig. Check de Manners Express voor de mogelijkheden.

in samenwerking met NS International

20-03-2017 - Leroy van den Berg