Pim Jansen
Pim Jansen Life 1 dec 2018

Opzoek naar het perfecte cadeau? Dit is de Crypto cadeaukaart!

Twijfel je nog over een cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Dan is dit misschien wel het moment om familie en vrienden kennis te laten maken met cryptocurrencies. Coingarden introduceert als eerste in Nederland de fysieke Crypto cadeaukaart. Het is een VVV-bon, maar dan net een klein beetje anders. 

Coingarden is geen nieuwe verschijning in het Nederlandse Crypto-landschap. Het bedrijf biedt al langer een uniek platform aan om Cryptocurrencies aan te schaffen en te verhandelen. Met de introductie van een fysieke Crypto-kadokaart is nu het juist drempelverlagend bezig. Zo kun je elk familielid in staat stellen om kennis te maken met de vage wereld van Cryptocoins. Makkelijker wordt het niet, wel leuker.

Crypto staatslot?

Coingarden komt met een gloednieuw cadeau voor de feestdagen van 2018. Die VVV-bonnen, die al jaren in de la liggen te verstoffen, zijn niet meer van deze tijd. Cryptocurrencies zijn de bom dit jaar en daarom is de nieuwe Crypto cadeaukaart misschien wel hét cadeau van deze feestdagen.

De Cryptocoin kadokaart is verkrijgbaar in de webshop van Coingarden. Je kiest gewoon een kadobon naar keuze uit. Het enige wat de ontvanger dient te doen is een account aan te maken op Coingarden om zo de bon te kunnen verzilveren. Je hebt dus geen wallet nodig of andere ingewikkelde toestanden. Zelfs je opa zou het moeten kunnen doen. Kan de ontvanger het niet echt waarderen? Dan is er nog geen man overboord! De ontvanger kan het tegoed van de kaart ook gewoon op zijn of haar bankrekening laten storten. Zo eenvoudig werkt het.

Logisch antwoord op een hype

De Crypto-kadokaart is een logisch antwoord op de populariteit van de bestaande kadokaarten. “Met Cryptokado willen we de drempel verlagen voor mensen die graag Bitcoin zouden willen hebben, maar eigenlijk niet zo goed weten waar te beginnen. Met onze cadeaukaart heb je binnen vijf minuten een account en je eigen Crypto portefeuille,” aldus Wouter Vonk, co-founder bij Coingarden.

“Het is weer iets anders dan het gebruikelijke staatslot. Bovendien blijft dit ook na 31 december spannend.”

Reageer op artikel:
Opzoek naar het perfecte cadeau? Dit is de Crypto cadeaukaart!
Sluiten