Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 26 okt 2020

Crockett & Jones lanceert de officiële James Bond-schoenen

Na schoenen voor Skyfall en Spectre te hebben gemaakt, kwam het niet als een verrassing dat Crockett & Jones ook de schoenen voor No Time To Die ontwierp. Nu brengt het luxe schoenenmerk de smokingschoenen van James Bond op de markt.

De kleding van James Bond is sophisticated, maar heeft af en toe ook een rauw randje. Zo kun je deze commandotrui die Daniel Craig in No Time To Die draagt nu kopen voor een ruige look. Neig je meer naar zijn strakke look in smoking, dan kun je nu zijn leren schoenen shoppen.

James Bond-schoenen van Crockett & Jones

Het Engelse schoenenmerk brengt de schoenen in samenwerking met EON Productions, het filmproductiebedrijf dat sinds 1962 de James Bond-films produceert, op de markt. Het zijn de premium lederen stappers die Daniel Craig onder zijn smoking droeg op de sets van No Time To Die, Skyfall en Spectre.

james bond schoenen, 007, crocket and jones
Crockett & Jones

De James Bond-schoenen zijn gemaakt van fijn kalfsleer, dat volgens Crockett & Jones is vervaardigd in Europa’s beste leerlooierijen. Gezien de prijs zal dat ook wel echt zo zijn, te weten dat de stappers omgerekend 940 euro kosten.

Gelimiteerde oplage vol 007-details

De schoenen komen in een gelimiteerde oplage op de markt en worden geleverd in een speciale verpakking vol 007-details. Zo krijg je er een chromen schoenlepel, een schoenborstel en een paar handgemaakte schoenspanners bij. Allemaal in reliëf gemaakt met 007-logo’s. Ook aan de binnenkant en op de onderkant van de schoenen vind je verschillende details die hinten naar James Bond. Meer specificaties en verkoopinformatie vind je op de website van Crockett & Jones.

james bond schoenen, 007, crocket and jones
Crockett & Jones

Toch meer van comfortabele sneakers in plaats van strakke leren schoenen? Check dan de first look van het model James Bond x Adidas ultraBOOST 20.

🎬 Lees ook: Waarom Daniel Craig een sekscoach inschakelde op de set van No Time To Die

Reageer op artikel:
Crockett & Jones lanceert de officiële James Bond-schoenen
Sluiten