Cristiano Ronaldo deelt eerste trailer als superheld CR7

Cristiano Ronaldo is van alle markten thuis. Hij neemt de rol aan van superheld CR7 in de comic Striker Force 7. Met gepaste trots kondigde hij zijn debuut als stripfiguur aan via een trailer op social media.

Cristiano Ronaldo deelt trailer Striker Force 7

In de onderstaande video zien we dat de superster uit zijn limousine stapt en handtekeningen uitdeelt aan zijn fans. Niet lang daarna slaat het noodlot toe en wordt er een beroep gedaan op zijn bijzondere vermogens als superheld. Hij transformeert door te drukken op een speciaal knopje op zijn horloge en wordt op slag een superheld. Gekleed in een zwart en rood pak met felblauwe highlights en een groot ‘7’ logo op zijn borst, kan de in werkelijkheid steenrijke Ronaldo zijn extreme voetbalvaardigheden gebruiken om zijn vijanden te vernietigen met een high-tech, robotachtig staaltje voetbal.

Cristiano Ronaldo on Twitter

Hi guys! Check out my animated show trailer and the comic book now! 👉 https://t.co/pq8lesrqYI 🔥 #FCBD #FreeComicBookDay #SF7 #CR7 https://t.co/bTe7DzXQRw

Superheld CR7

Tijdens een interview over het project liet de Juventus-speler weten trots te zijn op het eindresultaat. “Net zoals voetbal mensen en culturen over de hele wereld met elkaar verbindt, geloof ik dat geanimeerde personages en superhelden hetzelfde kunnen doen. Met deze strip hoop ik de passie voor het voetbal en de passie voor superhelden samen te brengen”, aldus Cristiano Ronaldo over zijn nieuwe rol als superheld CR7 in Striker Force 7.

Sharad Devarjan, mede-oprichter van Graphic India, voegde eraan toe: “CR7 is een echte superheld voor deze generatie en deze nieuwe serie zal een wereldwijd team van personages uit onze wereld samenbrengen, samen met anderen, die representatief zijn voor de diversiteit van de miljoenen fans die Ronaldo bewonderen. ”

Gratis aflevering te zien via Free Comic Book Day

Afgezien van deze tekenfilm, komt Striker Force 7 ook in stripboekvorm welke kan worden gekocht via de officiële website van de serie. Een gratis aflevering van Striker Force 7 is ook beschikbaar op Free Comic Book Day, dus zorg dat je de lokale stripboekwinkel bezoekt om CR7 in actie te zien.

Reageer op artikel:
Cristiano Ronaldo deelt eerste trailer als superheld CR7
Sluiten