Coolblue dropt interne hit op Spotify en gaat voor de zomerhit van 2020

Als je op zoek bent naar een nieuwe laptop, smartphone, wasmachine, stofzuiger, televisie of ander apparaat met een stekker, dan beland je altijd op Coolblue. De elektronicagigant blinkt uit in scherpe prijzen en uitstekende service, maar ook op het gebied van marketing hebben ze een goede reputatie. Coolblue is al een aantal keer viral gegaan en dat lijkt ook deze zomer weer te gaan lukken.

Op Spotify vind je nu namelijk het ‘gewoon, doen’ van Marlin en Shqq. Een nummer dat je nog niet kent, maar desondanks toch direct bekend in je oren klinkt. Waarom? Nou, tussen de zomerse tonen van het intro door hoor je namelijk het welbekende Coolblue deuntje. Niet veel later komt de zang erbij en dan weet je het zeker: deze plaat gaat over de wel bekende elektronicawinkel.

Coolblue, voor al je elektronica en zomerhits

Dat is ook niet zo gek, want Marlin en Shaqeel (Shqq) werken bij Coolblue. Beiden zijn naast Coolblue’ers ook muzikanten. Dat was bekend binnen het bedrijf en daarom vroegen ze Marlin om wat deuntjes te maken voor een interne podcast. Hij haakte zijn collega shaqeel aan en dook de studio in. De mannen hadden er toen zo’n plezier in dat het uiteindelijk een hele track werd.

In no time vloog de zomerse plaat van de ene na de andere collega. De positieve reacties stapelden zich op de in de mailbox van beide heren. Dat was geen verrassing, want het is een hele lekkere catchy plaat geworden. Coolblue besloot dat ze het niet konden maken om Gewoon, doen voor zichzelf te houden en dus staat hij nu ook op Spotify.

Gewoon, doen op Spotify

Je vindt Gewoon, doen hierboven of hier op Spotify. Naast de plaat zelf heeft Coolblue ook een behind the scenes video gemaakt. Hierin vertellen Coolblue’ers Marlin en Shaqeel hoe Gewoon, doen tot stand is gekomen en krijg je een kijkje achter de schermen. Zo zie je dat ze bij Coolblue niet alleen goed zijn in het verkopen van elektronica, maar ook in het maken van zomerhits.

Reageer op artikel:
Coolblue dropt interne hit op Spotify en gaat voor de zomerhit van 2020
Sluiten