Cool! Dronebeelden showen Apple’s nieuwe HQ

Apple. Je houdt van het merk of you hate them. De laatste tijd is er zelfs vanuit de grootste fanboys meer kritiek te noteren over de techgigant. Voornamelijk het uitblijven van échte innovatie is een punt waar vaak over wordt gerept. Gaat Apple de wereld weer veroveren vanuit hun spiksplinternieuwe headquarter?

Begin 2017 wordt de nieuwe Apple Campus – als alles goed gaat – in gebruik genomen. Alle gebouwen zouden dus inmiddels bijna klaar moeten zijn. Dat Tim Cook en zijn mannen goed op schema zitten, is te zien in de nieuwste drone-video van Matthew Roberts met mooie beelden van hoe de vijf miljard kostende campus er nu voorstaat. Met de laatste kraan zit de constructie van de veel besproken space doughnut in haar laatste fase.

Van futuristische architectuur genieten

Op de conceptfoto’s was de enorme hoeveelheid aan groen op te merken en dat is ook nu te merken: de bomen zijn niet aan te slepen. Ook is te zien hoe het Research & Development-gebouw bijna klaar is. Hier zullen de iPhone’s en iPad’s van de toekomt bedacht worden, evenals de compleet nieuwe producten. Laten we hopen dat de geruchten wat betreft die nieuwe iPhone in ieder geval waar zijn.

Reageer op artikel:
Cool! Dronebeelden showen Apple’s nieuwe HQ
Sluiten