Pim Jansen
Pim Jansen Sport 7 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Sylvester Stallone: Conor McGregor moet mede-eigenaar UFC worden

Conor McGregor heeft meer vrienden dan hij denkt. Sylvester Stallone, bijvoorbeeld. De Amerikaanse acteur steunt de Ierse vechter in zijn wens om een deel van de UFC te bezitten. Sylvester ‘Rocky Balboa’ Stallone zegt dat hij McGregor zou verwelkomen als mede-eigenaar in de Ultimate Fighting Championship.

Het is geen geheim dat Conor McGregor graag een deel van de UFC zou willen bezitten. De totaal gestoorde en schier onverslaanbare vechter vindt dat hij beloond moet worden voor zijn inzet. Niet alleen met een geldbedrag, maar ook met een aandeel in de Ultimate Fighting Championship.

Sylvester Stallone ziet Conor McGregor al mede-eigenaar UFC

Sylvester Stallone, een van de bekendste aandeelhouders van de Ultimate Fighting Championship, vindt die beloning voor ‘The Notorious One’ gerechtvaardigd. In een interview met TMZ zei Sylvester Stallone dat Conor McGregor wat hem betreft zelfs een deel van zijn aandelen mag hebben.

sylvester stallone, conor mcgregor, ufc, eigenaar

Sylvester Stallone roemt de Ierse vechter onder meer om zijn zakelijke inzicht. Bovendien is de Ierse vechter volgens de Amerikaanse acteur hét gezicht van de UFC en daar zou meer bij horen dan alleen de ring.

Dana White geeft niets cadeau

Dana White, voorzitter van de Ultimate Fighting Championship, vindt het ‘krijgen’ van een aandeel in de UFC in ieder geval geen serieuze optie. “Dat gaat nooit gebeuren”, vertelde White aan TMZ. “Maar als hij zichzelf in de UFC wil inkopen, is hij welkom.”

Naast de vraag of Conor McGregor een deel van de UFC zou moeten bezitten, had de voormalige Rocky-ster onlangs ook kritiek op McGregors nederlaag tegen Khabib Nurmagomedov. “Ik denk dat hij de vorige keer verloor omdat hij boos werd, hij werd hoogmoedigen arrogant”, aldus Sylvester Stallone over het gevecht.

Over aandelen en acteurs gesproken. Eerder dit jaar daagde Conon McGregor Hollywood-acteur Mark Wahlberg uit. De inzet: alle aandelen van de Ultimate Fighting Championship. Lees hier meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sylvester Stallone: Conor McGregor moet mede-eigenaar UFC worden
Sluiten