Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 2 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Conor McGregor daagt bekende acteur en UFC-aandeelhouder uit voor gevecht

Met veel bravoure kondigde Conor McGregor het einde aan van zijn carrière als MMA-vechter. Op zich niet zo heel bijzonder, na zijn spraakmakende partij tegen Khabib Nurmagomedov kwam McGregor nog sporadisch in het nieuws en vaak niet vanwege de meeste positieve acties. Het meest recente hoogtepunt is minstens zo opvallend: The Notorious daagt niemand minder dan de Amerikaanse acteur Mark Wahlberg uit voor een gevecht!

McGregor’s plannen na de UFC

Hoewel Conor McGregor de UFC toch echt vaarwel zwaaide, is het zeker niet stil rondom de Ierse vechtersbaas. Afgelopen zaterdag liet hij via Twitter weten wat zijn plannen zijn na zijn UFC-carrière. Opvallend genoeg daagde de Ier daarbij Mark Wahlberg uit voor een gevecht om ‘alle UFC aandelen’. Om het geheel wat extra aandacht te geven, noemde hij Mark geen acteur, maar actrice!

Conor McGregor on Twitter

I’ve decided to challenge Hollywood actress Mark Walhberg next. A fight for all the shares!

McGregor als UFC-aandeelhouder

Hoewel dit weer één van zijn grappen zou kunnen zijn, zit er wel wat meer achter de tweet. McGregor heeft in het recente verleden al laten weten interesse te hebben om (groot) aandeelhouder van de UFC te worden. Nog voor hij zijn pensionering aankondigde, liet de Ier al weten best de ring in te willen stappen. In dat geval wil hij wel graag als partner van de UFC worden gezien. Als aandeelhouder dus, niets meer en niets minder. UFC-president Dana White is niet tegen dit idee, maar hij is niet bereid om de superster zomaar een deel van het bedrijf te geven. Met andere woorden, McGregor kan zich gewoon gaan inkopen, net als ieder ander dat kan.

Iedereen kan zich inkopen en aandeelhouder worden

“Luister, veel mensen kochten zich in bij de UFC”, aldus Dana White tegen TMZ Sports. ‘Banken, beroemdheden en nog veel meer mensen. Het is gewoon simpel, als hij een deel van de UFC wil bezitten kan hij dat gewoon kopen. Hij heeft het geld dus hij kan het gewoon kopen’.

Waarom The Notorious opeens heeft besloten om te stoppen is nog steeds onduidelijk, maar het zou kunnen dat het met deze aanklacht te maken heeft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Complex

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Conor McGregor daagt bekende acteur en UFC-aandeelhouder uit voor gevecht
Sluiten