Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 1 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Het is zo goed als rond: Conor McGregor gaat zijn comeback maken in de UFC

Op 13 november 2016 sloeg Conor McGregor zijn tegenstander Eddie Alvarez tegen de vlakte en werd zo de eerste vechter in de UFC die tegelijkertijd twee titel in zijn bezit had. Inmiddels is hij beide kampioensriemen weer kwijt. Niet omdat hij ze verloor in de ring, maar vanwege inactiviteit. Sindsdien wachten de fans reikhalzend op zijn terugkeer en voor die mensen is er nu goed nieuws.

TMZSports moest er wat moeite voor doen, maar de sportzender slaagde erin om de Ier te verleiden tot een opmerkelijke uitspraak. Conor McGregor onthulde namelijk dat de kans behoorlijk groot is dat hij nog dit jaar gaat terugkeren in de UFC. De grootste naam binnen de bekende vechsportorganisatie lijkt een negatieve periode achter zich te willen laten en heeft zijn zinnen gezet op het terugpakken van de lightweight titel.

De terugkeer van Conor McGregor

Hij maakte dit bekend tijdens een rondje hardlopen door New York. Met gevaar voor eigenlijk leven rent de reporter een stukje mee met de grofgebekte vechtersbaas. De Ier ziet er fit uit en geeft ook aan dat hij zich top voelt. Hij laat tevens weten dat het gevecht nog niet officieel is, maar dat het de goede kant op gaat. De terugkeer van Conor McGregor komt dichterbij en lijkt een kwestie van tijd.

Over tegen wie de tegenstander gaat zijn, is eigenlijk geen twijfel. Het kan bijna niet anders dan dat de Ier het gaat opnemen tegen de huidige kampioen: Khabib Nurmagomedov. De beul die vecht onder de Russische vlag ziet een gevecht in ieder wel zitten.

Droom affiche voor de UFC

Onlangs werd de kampioen ondervraagd over een mogelijk gevecht met Conor McGregor en hij heeft er overduidelijk zin in. “Ik kan niet geloven dat we gaan vechten, want ik wil deze man echt. Ik wil zijn gezicht veranderen en hem weer nederig maken.” Duidelijke taal van de Rus. Laten we hopen dat alles snel geregeld wordt zodat we eind dit jaar kunnen gaan genieten van een top affiche in de UFC.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Sports Illustrated

Reageer op artikel:
Het is zo goed als rond: Conor McGregor gaat zijn comeback maken in de UFC
Sluiten