Conor McGregor gaat niet blij worden van zijn rating in EA Sports UFC 4

Zeg je EA Sports, dan zeg je FIFA 21. Maar dat is natuurlijk niet de enige sportgame die de studio maakt. Ook aan liefhebbers van American Football, ijshockey, basketbal en zelfs MMA wordt gedachte. EA Sports maakt namelijk ook de officiële UFC game. Binnenkort verschijnt het vierde deel in deze serie en de ratings van de vechters werden deze week al onthult, en daar gaat Conor McGregor niet blij van worden

De Ierse UFC-vechter behoorde lange tijd tot de absolute top, maar is de laatste jaren wel wat afgegleden. Zijn gloriedagen lijken nu toch echt voorbij. Dat vinden ze ook bij EA Sports. Via Twitter heeft de studio deze week onthult wie de vijftig beste vechters in de game zijn. Iedere dag werd er verder afgeteld richting de top 10. Waarschijnlijk had Conor McGregor verwacht dat hij in de laatst tweet zou zitten, maar dat is niet het geval.

Pijnlijk moment voor Conor McGregor

Een dag eerder kwam The Notorious al voorbij en dan ook nog eens op de laagst mogelijk plek van die dag. Conor McGregor wordt als 20ste gerankt door de makers van UFC 4. Daarbij moet wel gezegd worden dat het allemaal dicht tegen elkaar aan zit. In de game kan een vechter maximaal vijf sterren krijgen. Conor McGregor heeft er, net als alle vechter tussen plek 43 en 5, vier en een half gekregen.

De maximale rating van vijf sterren is dus weggelegd voor slechts vier vechters. Valentina Shevchenko, Jon Jones, Amanda Nunes en Conor McGregor’s aartsvijand: Khabib Nurmagomedov. Dat is natuurlijk extra pijnlijk voor The Notorious. Gelukkig voor hem is de Rus niet de beste vechter in de game. Khabib moet het doen met een derde plek achter Jon Jones en de nummer één Amanda Nunes.

EA Sports UFC 4 verschijnt bijna

Kun je niet wachten op een rematch tussen Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov? Dan hebben we goed nieuws voor je. Vanaf volgende week kun je namelijk de digitale octagon in. EA Sports UFC 4 verschijnt namelijk op 14 augustus en is hier alvast te pre-orderen.

De 50 beste vechters in EA Sports UFC 4

Lees ook: Dit is de enorme hoeveelheid prijzengeld die The Notorious verdiend heeft

Reageer op artikel:
Conor McGregor gaat niet blij worden van zijn rating in EA Sports UFC 4
Sluiten