Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Sport 15 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Conor McGregor slaat om bizarre reden oudere man neer in de kroeg (video)

Sinds het gevecht tegen Khabib Nurmagomedov is het redelijk rustig rond Conor McGregor. Je zou bijna denken dat de Ierse UFC-vechter zijn leven gebeterd heeft. Helaas is niets minder waar. Er zijn namelijk beelden naar buiten gekomen waarop te zien is hoe hij in de kroeg een oudere man vol in zijn gezicht stoot. Ook de aanleiding staat op beeld. Die is behoorlijk bizar en heeft met zijn eigen whisky te maken.

De beelden zijn van 6 april, maar zijn pas nu door TMZ naar buiten gebracht. Ze zijn afkomstig van The Marble Arch Pub. Een kroeg in Dublin, de geboortestad van Conor McGregor. Hierop is te zien dat een goed bedoeld gebaar al snel uit de hand kan lopen. The Notorious lijkt namelijk niet binnen te komen om ruzie te zoeken. Integendeel zelfs, want hij pakt meteen wat glazen en begint zijn Proper Twelve whisky uit te delen.

Gratis Proper Twelve whisky wordt niet gewaardeerd

Aan de bar zitten voornamelijk oudere heren die rustig van een biertje genieten. Sommigen kunnen de gratis whisky wel waarderen, maar niet iedereen zit te wachten op het geschenk van Conor McGregor. Helaas accepteert de UFC-vechter geen nee. Te zien is dat een man het glas terugzet, waarna Conor McGregor gewoon weer een nieuw glas voor zijn neus zet. Dit gebeurt een aantal keer en dan raakt de vechter pas echt geïrriteerd.

Hij begint de man aan de bar uit te dagen door het glas op zijn hoofd te zetten en hem uit te dagen. Direct daarna knapt er iets bij Conor McGregor en laat de man kennismaken met zijn gevreesde linker. De vechtersbaas stoot de man vol in het gezicht en wordt vervolgens meteen door een aantal mannen uit de kroeg gezet. Hieronder vind je de beelden.

Video of Conor McGregor Punching Old Man in Head in Whiskey Dispute

Conor McGregor uncorked a shot to the head of an elderly man in an Irish bar in a dispute over whiskey — Conor’s whiskey — and TMZ Sports got this video showing the violence. SUBSCRIBE — http://po.st/TMZSportsSubscribe About TMZ Sports: Some of the best stories in sports have been off the field and we’re reporting on athletes from NFL, NBA, UFC, WWE, MLB and more!

McGregor in de problemen?

Wat er precies gebeurd waardoor Conor McGregor doorslaat is onduidelijk. Het kan zijn dat de man wat gezegd heeft, maar de reactie is hoe dan ook bizar. Het incident werd vervolgens ook gemeld bij de politie, maar het is onduidelijk wat er vervolgens gebeurd is. Er zijn in ieder geval geen rapporten waaruit duidelijk wordt dat Conor McGregor beschuldigd is. Dit zou ook kunnen betekenen dat de zaak nog loopt.

Niet de eerste keer dat McGregor de fout in gaat

Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat voormalig UFC-kampioen door het lint gaat. Zo gooide hij eerder al een steekwagen door een busruit. Dat leverde bizarre beelden op die je hier kunt vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

TMZ

Reageer op artikel:
Conor McGregor slaat om bizarre reden oudere man neer in de kroeg (video)
Sluiten