Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Sport 12 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Conor McGregor schittert als The Joker in epische reclame

Conor McGregor is helemaal terug. De Ier gaat in 2020 zijn comeback maken in de UFC en heeft grootse plannen voor volgende jaar. De spotlights zijn weer gericht op The Notorious en daar maakt hij dankbaar gebruik van. Zo is hij nu te zien in de bizarre reclame van goksite Parimatch.

Dat Conor McGregor een kleurrijke vechter is, mag inmiddels wel duidelijk zijn. Hij is flamboyant en gaat geen confrontatie uit de weg. Soms gaat hij zo ver dat je zou denken dat het allemaal niet helemaal lekker zit in zijn bovenkamer. Om hem met The Joker te vergelijken gaat wat ver, maar we hebben nu bewijs dat hij zeker geschikt is voor deze rol.

Conor McGregor als The Joker

Goksite Parimatch heeft waarschijnlijk een flinke zak geld op tafel gesmeten om de Ier te overtuigen. Daar schijnt McGregor wel gevoelig voor te zijn en dus is hij nu te zien in misschien wel het meest bizarre reclamespotje van het jaar. Van schaarsgeklede vrouwen met paardenkoppen en een wel heel bijzonder laatste avondmaal, tot gele flamingo’s en Conor McGregor als joker. In een minuut tijd komt het allemaal voorbij.

Parimatch on Twitter

HOT! @TheNotoriousMMA is FIRED UP TO WIN! https://t.co/w7sgJ3YjPP

Het hoogtepunt is een gorilla met bokshandschoenen en een wel hele opvallende tattoo. Op de borst van het beest zien we namelijk het evenbeeld van Conor McGregor met een hart in zijn mond. Iedereen die de vechter wel eens in de octagon gezien heeft weet wel waar dat op slaat. Conor McGregor heeft een borst tattoo van een gorilla die een hart opeet. Omgekeerde wereld dus.

UFC comeback

Deze reclamespot is waarschijnlijk goed voor zijn bankrekening, maar Conor McGregor wil in 2020 weer geld gaan binnenharken met vechten. Na een periode vol negativiteit en stomme acties is het tijd voor succes. De UFC kan zich gaan opmaken voor de terugkeer van de flamboyante bad boy en dat kan wel eens een fantastische jaar voor de vechtsport gaan opleveren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

The Maclife

Reageer op artikel:
Conor McGregor schittert als The Joker in epische reclame
Sluiten