Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 27 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Conor McGregor toont zijn voetbalskills en mag meetrainen bij Real Madrid

Dat Conor McGregor een goede trap heeft wisten we al. In de kooi trapt de Ierse UFC-vechter er lustig op los, maar kan hij dat ook buiten op het gras? Tegen een voetbal aantrappen is toch wat anders dan tegen een volwassen kerel. The Notorious zelf denk het wel aardig te kunnen en ook Sergio Ramos van Real Madrid is onder de indruk.

Dat Conor McGregor overtuigd is van zijn eigen traptechniek bleek gisteren. De voormalig UFC kampioen deelde op Instagram een aantal video’s waarin hij zijn voetbalskills liet zien. Ergens in iemands achtertuin tijdens een buurtbarbecue (denken we) neemt de Ier een weinig imponerende doelman onder vuur.

Conor McGregor naar Real Madrid

In zijn Versace trui legt hij de bal met zijn witte sneakers vakkundig in het hoekje. Hij zou het ongetwijfeld goed doen op de amateurvelden. Beetje trashtalken, opstootjes veroorzaken en zo nu en dan een balletje binnentrappen. Toch lijkt Conor McGregor een hoger niveau te ambiëren. Misschien overschat hij zichzelf een beetje door het juichende publiek, maar de Ier durft het aan om Sergio Ramos te taggen.

Het zijn meerdere video’s, dus gebruik de knoppen om niets te missen van de voetbalskills van The Notorious:

De aanvoerder van Real Madrid is niet te beroerd om te reageren op het voetenwerk van Conor Mcgregor. “Class, mate! Fancy a training session at @realmadrid? More than welcome to join us anytime.” Aldus Sergio Ramos. Conor McGregor heeft in ieder geval alle tijd om in te gaan op deze uitnodiging. The Notorious maakte anderhalve maand geleden bekend dat hij met pensioen gaat.

Sergio Ramos doet imitatie

Het is overigens geen toeval dat Conor McGregor juist Sergio Ramos tagde. Een week geleden was het namelijk precies andersom. Toen vroeg de bebaarde verdediger van Real Madrid juist Conor McGregor om zijn mening. Niet over de goal die hij maakte op de training, maar hoe hij deze vierde. Zoals je hieronder kunt zien loopt Sergio Ramos na een droge knal in de kruising weg alsof hij The Notorious is.

Ter vergelijking:

Conor McGregor is niet zo goed met ballen

Hoewel we niet bepaald onder de indruk zijn van het voetbaltalent van Conor Mcgregor, gaat dit hem een stuk beter af dan American Football. Twee jaar gelden was de UFC-vechter te gast bij de Dallas Cowboys en dat leverde deze pijnlijke beelden op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Conor McGregor toont zijn voetbalskills en mag meetrainen bij Real Madrid
Sluiten