Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Sport 28 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Conor McGregor provoceert er lekker op los en krijgt een fles naar zijn hoofd

Dat Conor McGregor terug zou keren binnen de UFC was slechts een kwestie van tijd. De Ier ging in korte tijd van posterboy naar dissonant en daar wil hij in 2020 verandering in gaan brengen. Zijn plannen zijn ambitieus en hij zegt te zijn veranderd. McGregor zal zich in de toekomst ongetwijfeld professioneler gaan gedragen, maar zijn grote mond blijft. Zo ook tijdens een persconferentie in Moskou en dat liep bijna pijnlijk af.

Conor McGregor was in Rusland voor zijn grote comeback toespraak. In het land van zijn grote rivaal vertelde Conor zijn plannen voor 2020. Als het aan de Ier ligt, staat hij aankomend jaar drie keer in de octagon voor gevechten tegen voornamelijk rivalen uit het verleden. We kunnen ons dus gaan voorbereiden op de nodige trash talk en daar begon hij direct na de aankondiging van zijn terugkeer al mee.

Conor McGregor beledigt een heel volk

In zijn speech haalde hij hard uit naar alle inwoners van Dagestan. Khabib Nurmagomedov is afkomstig uit deze autonome republiek van de Russische Federatie. McGregor noemde ze allemaal lafaards en zei dat hij Dagestan nog niet zou bezoeken om een grote boodschap te doen. Dat schoot bij een journalist uit Dagestan in het verkeerde keelgat en deze ging verhaal halen.

Tijdens een kleinere persconferentie confronteerde de journalist Conor McGregor met zijn uitspraken: “je hebt een hekel aan Khabib en zijn team, maar waarom moet je dan mijn gehele volk aanvallen?” McGregor reageerde dat de inwoners uit Dagestan respectloos naar hem waren en haalde deze grap die een supermarkt uithaalde aan als voorbeeld. Dat was niet het antwoord dat de journalist wilde horen.

Bottle thrown at Conor McGregor in Russia

A bottle was thrown at Conor McGregor during his Russian tour

Conor blijft kalm

Zoals je in bovenstaande video kunt horen, is de man niet blij dat McGregor hem en zijn familie uitmaakt voor lafaard. Dat maakt hij duidelijk met woorden, maar ook met acties. De journalist uit Dagestan smijt namelijk een flesje naar het hoofd van de Ier. McGregor is wel wat gewend en laat zich ook nu niet van de wijs brengen. Hij duikt weg en gaat vervolgens, terwijl de flessengooier wordt afgevoerd, rustig verder met het interview.

Benieuwd welke tegenstanders Conor McGregor op het oog heeft voor 2020? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Give Me Sport

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Conor McGregor provoceert er lekker op los en krijgt een fles naar zijn hoofd
Sluiten