Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 10 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Conor McGregor in onderhandeling voor bokswedstrijd tegen aartsvijand

Conor McGregor heeft met zijn flamboyante gedrag en heftige uitspraken al veel vijanden gemaakt. Hier heeft hij een goede reden voor. Deze ruzies zorgen voor extra media-aandacht en de fans vinden het fantastisch. Dit vertaalt zich vervolgens in extra inkomsten. Het is dus meer een marketing trucje, maar er is een uitzondering. Naar verluidt is de afgunst van McGregor richting Paulie Malignaggi wel echt. Ons voorstel is om deze ruzie uit te vechten in de ring en dat gaat mogelijk ook gebeuren.

Volgens geruchten zijn beide partijen namelijk met elkaar in onderhandeling voor een bokswedstrijd. Nu heeft Conor McGregor genoeg tegenstanders om te kiezen die op papier een stuk interessanter zijn. Een rematch tegen Khabib Nurmagomedov, Nate Diaz, Tony Ferguson en zelfs levende legende Anderson Silva is een optie. Waarom zou The Notorious dan toch gaan boksen tegen een relatief onbekende vechter? Simpel! Om wraak te nemen en te bewijzen dat hij een betere bokser is.

Diepgewortelde ruzie tussen McGregor en Malignaggi

De twee hebben namelijk al eens eerder tegenover elkaar gestaan in de ring. Paulie Malignaggi was de trainingspartner van McGregor toen de Ier zich aan het voorbereiden was op zijn gevecht tegen Floyd Mayweather. Toen konden beide mannen het nog wel met elkaar vinden, maar dat veranderde toen video’s naar buiten gebracht werden waarin Conor Paulie tegen de grond sloeg. De Amerikaan met Italiaanse roots was in zijn eer aangetast.

Here is the video everyone wanted to see of Conor vs Paulie Malignaggi former IBF and WBA World Champion @thenotoriousmma

117.6k Likes, 10k Comments – Dana White (@danawhite) on Instagram: “Here is the video everyone wanted to see of Conor vs Paulie Malignaggi former IBF and WBA World…”

Paulie Malignaggi besloot niet alleen om te vertrekken uit kamp McGregor, maar liep ook maar meteen over naar de vijand. Hij en Floyd Mayweather werden grote maatjes en de man uit Brooklyn liet geen kans onbenut om McGregor zwart te maken. Ook via social media haalde hij vaak uit naar de Ierse UFC-vechter. Zo ook toen The Notorious kansloos ten onder ging tegen Khabib.

Paul Malignaggi on Twitter

noballs #quitter @TheNotoriousMMA ?

Hieronder kun je zien dat de twee zeker geen vrienden zijn (actie vanaf 1:56)

FULL VIDEO! PAULIE MALIGNAGGI CONFRONTS CONOR MCGREGOR! GETS INTO HEATED SCUFFLE!

FULL VIDEO! PAULIE MALIGNAGGI CONFRONTS CONOR MCGREGOR! ALMOST GETS INTO CUFFLE! in this mayweather vs mcgregor video, the full video of paulie malignaggi confronting conor mcgregor about the leaked sparring footage ahead of the mayweather mcgregor fight Twitter/Instagram: @fighthubtv @heyitsmarcosv For more Boxing and MMA videos log onto http://www.fighthubtv.com Like us: http://on.fb.me/xWRC1f follow us: http://bit.ly/wACkIv Boxing videos!

Vecht het maar uit in de ring

Van deze opmerkingen is Conor McGregor natuurlijk niet gediend en zijn handen zullen ongetwijfeld jeuken om hem opnieuw neer te meppen. Het zou dan ook zeker interessant zijn als de onderhandelingen tot een gevecht gaan leiden. Deze strijd gaat dan namelijk niet alleen om geld, maar vooral om eer en wraak. Klinkt goed toch? Wil je meer weten over waarom Conor en Paulie zo’n hekel aan elkaar hebben? Klik dan hier?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

BJ Penn

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Conor McGregor in onderhandeling voor bokswedstrijd tegen aartsvijand
Sluiten