Conor McGregor daagt Nate Diaz uit om indruk te maken op levende legende

We hebben er twee jaar op moeten wachten, maar afgelopen weekend was het dan eindelijk zover: de terugkeer van Anderson Silva. De inmiddels 43-jarige legendarische MMA-vechter maakte zijn comeback in de UFC. In Australië kon Anderson Silva dan wel geen einde maken aan de lange reeks van Adesanya, maar de Braziliaan liet wel zien het vechten nog niet verleerd te zijn. Zo zag ook Conor McGregor die maar al te graag dichterbij zijn idool wil komen.

Na drie rondes waren de scheidsrechters het met elkaar eens dat Israel “The Last Stylebender” Adesanya de terechte winnaar was. Niet de terugkeer waar Anderson Silva op gehoopt had natuurlijk, maar een schande is het zeker niet. Adesanya verloor nog nooit en dit was pas de derde keer dat het op jurybeslissing aankwam. De andere dertien overwinningen werden allemaal binnengehaald op knockout.

McGregor onder de indruk van Anderson Silva

Het is dan ook niet vreemd dat veel fans tevreden waren over de terugkeer van Anderson Silva. Hij mag dan wat ouder zijn, maar onderstaande video bewijst dat hij nog steeds een geweldige vechter is. Silva is een levende legende en ook Conor McGregor toonde zijn respect via Twitter: “Anderson is one crafty, crafty Martial Artist. You only develop these methods through years of hard fought experience. Phenomenal performance. The crafty veteran. Big respect always. It would be an honor!”

UFC on Twitter

Anything you can do, I can do. #UFC234 https://t.co/GLBAPF4uG5

UFC 237 wordt episch

Anderson Silva en Conor McGregor zinspeelde eerder al op een mogelijk gevecht, maar dat lijkt door het gewichtsverschil niet te gaan gebeuren. Dus moet de Ier genoegen nemen met een gevecht op dezelfde avond als Anderson Silva. Daarom besloot Conor McGregor zichzelf uit te nodigen voor UFC 237 waar Anderson Silva het wil gaan opnemen tegen Nick Diaz. Via Twitter verstuurd The Notorious een uitdaging richting de broer van Nick Diaz, Nate Diaz.

Conor McGregor on Twitter

Book it. I’ll fight Nate on it. https://t.co/ewh4aQ4E7A

Conor McGregor vs. Nate Diaz III

UFC 237, die plaatsvindt in Brazilië, zou dus een hele interessante fight card kunnen krijgen. Anderson Silva voor eigen publiek tegen Nick Diaz en Conor McGregor die de trilogie tegen Nate Diaz gaat voltooien. Dat klinkt als een droomaffiche waar de UFC flink aan kan gaan verdienen. Hoewel UFC baas Dana White heeft laten weten dat hij McGregor vs Diaz III niet bepaald ziet zitten, kan hij er niet omheen dat deze fight card letterlijk goud waard is. We gaan het zien.

Mocht het gevecht tegen Nate Diaz toch niet doorgaan, dan is er altijd nog een andere UFC legende die wel openstaat voor een gevecht. Wie dat is, lees je hier.

Maxim

Reageer op artikel:
Conor McGregor daagt Nate Diaz uit om indruk te maken op levende legende
Sluiten