Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 1 mei 2020

‘F*ck You’ pak Conor McGregor krijgt tweede leven op mondkapjes

De kleermaker van Conor McGregor heeft mondkapjes gemaakt van het iconische ‘F*ck You’ pak. Er volgen meer en uiteraard wordt de opbrengst goed besteed.

In 2017 droeg Conor McCregor een krijtstreeppak, dacht men. Maar wie goed keek, zag dat de krijtstrepen uit een aaneenschakeling van ‘F*ck You’ bestonden. De Ierse MMA-vechter droeg het pak voorafgaand aan het gevecht tegen Floyd Mayweather. De boodschap lijkt ons duidelijk.

Mondkapjes van ‘F*ck You’ pak Conor McGregor

De kleermaker achter het inmiddels beroemde pak is David August Heil, die op het idee kwam de print nieuw leven in te blazen. “Een fris nieuw David August couture design”, schreef de ontwerper op Instagram.

Het gaat om mondkapjes die uit meer bestaan dan enkel een lapje stof. “Met de hand gemaakt, perfecte pasvorm, drie lagen, een verwijderbaar filter en uit te wassen”, aldus de kleermaker van Conor McGregor, die nog aardig wat stof van het pak had liggen.

De mondkapjes kosten 179,65 euro en zijn te koop op de website van David August Heil. Naast de befaamde ‘F*ck You’ print van het beroemde pak van Conor McGregor zijn er nog 22 andere patronen en designs te koop. Allemaal verkrijgbaar in drie maten en geschikt voor wasmachines, drogers en strijkijzers. Van de opbrengst worden N95-maskers gekocht en gedoneerd aan ziekenhuizen in nood.

Best betaalde UFC-vechter

Als de mondkapjes al bijna 200 euro per stuk kosten, dan kun je ongeveer indenken wat het complete ‘F*ck You’ pak van Conor McGregor heeft gekost. Maar de Ierse vechter kan wel wat missen, te weten dat hij in twaalf gevechten 13.873.379 euro bij elkaar wist te rossen. Daarmee is hij de best betaalde UFC-vechter aller tijden. Met dat geld doet hij meer dan alleen pakken en materiaal kopen. Zo doneert hij tijdens de coronacrisis miljoenen, waaronder 1 miljoen aan een ziekenhuis in Ierland. Bekijk hier de volledige top 10 best betaalde UFC-vechters, met een Nederlander op nummer 2.

Check ook: Is dit hoe vliegen in Economy Class eruit ziet na de coronacrisis?

Reageer op artikel:
‘F*ck You’ pak Conor McGregor krijgt tweede leven op mondkapjes
Sluiten