Conor McGregor koopt Lamborghini speedboot met 4.000 pk

Conor McGregor is weer helemaal terug. De Ierse vechtersbaas heeft voor volgend jaar al twee gevechten op de planning staan, en niet tegen de minste tegenstanders. Zo gaat hij zijn UFC-rentree maken tegen een oude rivaal en trekt hij de bokshandschoenen aan om het op te nemen tegen levende legende Manny Pacquiao. Om zich tussen de gevechten door te vermaken koopt hij nu een speedboot van Lamborghini. En wat voor eentje.

Veel heftiger dan de Tecnomar for Lamborghini 63 gaat het niet worden. De makers van deze negentien meter lange speedboat hebben zich laten inspireren door de Lamborghini Sian FKP 37. Het resultaat is een nietsontziende hypercar, maar dan voor op het water. Zo is hij voorzien van twee V12 motoren die samen 4.000 pk leveren. Daar gaat Conor McGregor ongetwijfeld heel veel plezier aan beleven.

Lamborghini zonder watervrees

De Ierse UFC vechter is de twaalfde koper van deze bizarre Lamborghini speedboot, en daar gaan nog maximaal 51 eigenaren bijkomen. Er worden er namelijk maar 63 van gemaakt. Dat is geen willekeurig gekozen aantal, maar een verwijzing naar het oprichtingsjaar van het Italiaanse automerk.

Tecnomar for Lamborghini 63, speedboot, 4000 pk, 2
Het interieur van de zeewaardige Lamborghini. (Afbeelding: The Italian Sea Group)

Lamborghini maakt deze speedboat in samenwerking met The Italian Sea Group, toch heeft het ontwerpteam van het automerk de overhand genomen. Van de Y-motieven en zeshoekige vormen tot het instrumentenpaneel en het stuur. Je hoeft geen kenner te zijn om te zien dat Lamborghini achter deze speedboot zit. Dat geldt ook voor de prijs, want goedkoop is hij niet. Zo moest Conor McGregor drie miljoen euro neerleggen voor zijn drijvende supercar.

De terugkeer van Conor McGregor

Gelukkig voor de Ier is geld het probleem niet. Hij is met afstand de best betaalde UFC-vechter en 2021 belooft ook weer een lucratief jaar te gaan worden. Zo is hij teruggekomen op zijn beslissing om met pensioen te gaan en staat in januari weer in de octagon. Een rivaal uit het verleden is de tegenstander. Later in het jaar heeft Conor McGregor nog een gevecht staan, maar dan in de boksring. Meer daarover lees je hier.

Tecnomar for Lamborghini 63, speedboot, 4000 pk, 1
Onmiskenbaar Lamborghini. (Afbeelding: The Italian Sea Group)

Vind je Conor McGregor niet zo boeiend, maar spreek zijn nieuwe speedboot je wel aan? Lees dan hier wat de Tecnomar for Lamborghini 63 nog meer te bieden heeft.

Reageer op artikel:
Conor McGregor koopt Lamborghini speedboot met 4.000 pk
Sluiten