McGregor vs Khabib II gaat er komen en de strijd is al begonnen op Twitter

Het is inmiddels alweer anderhalf jaar geleden dat Conor McGregor zijn meerdere moest erkennen in Khabib Nurmagomedov. Dit gevecht liep toen volledig uit de hand en zo werd de haat tussen beide kemphanen nog groter. Sindsdien gaat het binnen de UFC regelmatig over een rematch. McGregor wil wraak en ziet een nieuw gevecht wel zitten. Khabib liet weten het wel prima te vinden zo, maar ook hij lijkt zich nu te beseffen dat een rematch onvermijdelijk is.

In een interview met ESPN liet Khabib Nurmagomedov weten dat hij nu nog niet bezig is met een rematch. Toch weet hij dat het telefoontje van UFC-baas Dana White uiteindelijk wel gaat komen. Grote kans dat hij dan ‘ja’ zegt, want de Rus zal ongetwijfeld nog een keer zijn aartsvijand willen verslaan. Zeker nu Conor McGregor opnieuw op Twitter de confrontatie met hem opzocht.

Wie is de beste straatvechter?

Aanleiding tot de zoveelste Twitter-ruzie was een persconferentie waarin Khabib plaats nam achter de microfoon. De Rus staat op 18 april tegenover Tony Ferguson. Een titelgevecht waar fans al jaren naar uitkijken. Dit soort persconferenties zijn vaak het startschot van de psychologische oorlogsvoering. Dat was ook hier het geval en dus werden we getrakteerd op een flink portie trash talk.

McGregor en Khabib vechten het weer uit op Twitter

Zoals je hierboven kunt zien, ging het er onder andere over wie er zou winnen in een straatgevecht. Dit is ook Conor McGregor niet ontgaan en hij pakte meteen Twitter erbij. Hij tweette onderstaande foto met daarbij de tekst “Street fight.” Weinig woorden, maar genoeg om een reactie van Khabib uit te lokken. Van het één kwam het ander en vervolgens ontstond er voor de zoveelste keer een vermakelijke Twitter-fued.

Het laatste woord was voor Khabib Nurmagomedov die onderstaande video deelde. Hierin zien we hoe Conor McGregor een oudere man aan de bar neerslaat. Dit gebeurde bijna een jaar geleden en zorgde toen logischerwijze voor veel ophef. Waarom de Ier dit deed, lees je hier. Inmiddels richt Conor McGregor zich weer volledig op de sport en beleefde eerder dit jaar een succesvolle comeback.

McGregor vs Khabib II

De messen zijn dus geslepen en een rematch tussen Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov lijkt slechts een kwestie van tijd. Toch zal de Rus daar nog niet zo mee bezig zijn, want hij heeft belangrijkere dingen aan zijn hoofd. Het verdedigen van zijn titel is op dit moment het belangrijkste en dat gaat zeker niet makkelijk worden tegen Tony Ferguson.

Klaar met deze twee aandachtstrekkers? Maak dan kennis met onze favoriete UFC-vechter van dit moment.

Reageer op artikel:
McGregor vs Khabib II gaat er komen en de strijd is al begonnen op Twitter
Sluiten