Officieel! Conor McGregor maakt comeback in de UFC tegen Nurmagomedov

Afgelopen week maakte Conor McGregor bekend dat hij bijna rond was met de UFC over zijn terugkeer. Daar bleek geen woord aan gelogen, want het is nu ook echt officieel. Conor McGregor keert na bijna twee jaar weer terug en gaat meteen strijden om de lightweight titel. Kortom, het lang verwachte en gehoopte gevecht tegen Khabib Nurmagomedov gaat er komen.

Dit maakte de grote baas van de UFC, Dana White, persoonlijk bekend via zijn Instagram. Het gevecht tussen de Ier en de man uit Dagestan zal plaatsvinden tijdens UFC 229 en is natuurlijk het main event. Opvallend is dat het gevecht eerder is dan veel mensen verwacht hadden. De verwachting was dat ze pas eind dit jaar zouden gaan strijden om de titel, maar dat gaat dus al op zaterdag 6 oktober gebeuren.

@thenotoriousmma @khabib_nurmagomedov

Een bericht gedeeld door Dana White (@danawhite) op

Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor

Het gevecht zal gaan plaatsvinden in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Dit stadion zal het strijdtoneel zijn voor een zeer interessante wedstrijd. Kan Khabib Nurmagomedov zijn ongeslagen reeks voortzetten? Of laat Conor McGregor opnieuw zien dat hij de grootste is? We gaan het zien op 6 oktober!

Reageer op artikel:
Officieel! Conor McGregor maakt comeback in de UFC tegen Nurmagomedov
Sluiten