Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Sport 22 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov maken weer ouderwets ruzie op twitter

Dat het nooit meer goed gaat komen tussen Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov mag inmiddels duidelijk zijn. De Ier en de Rus zijn twee vaatjes buskruit die elkaar graag bestoken met brandende lucifers. Het is wachten op een nieuwe ontploffing en dit weekend was het weer raak. McGregor klapte zijn laptop open om te twitteren over zijn rivaal en wist zo Khabib opnieuw op de kast te krijgen.

De tweet waar het allemaal mee begon, was niet per se gericht aan het adres van de regerend kampioen. McGregor reageerde namelijk op een uitspraak van Dana White. De grote baas van de UFC zei namelijk dat de Ierse vechter niet langer “The Man” is. Volgens Dana White is Khabib Nurmagomedov hem officieel voorbij en daarmee de grote man binnen de UFC.

Ruzie in het Russisch

Conor McGregor is een trots man en dus was hij allesbehalve blij met deze uitspraken. In zijn ogen kan nog steeds niemand aan hem tippen. Zeker Khabib niet en dat maakte hij duidelijk via Twitter. In een de tweet heeft de Ier vooral wat aan te merken op de manier waarop Khabib zijn gevechten wint. De Rus gaat graag naar de grond om zijn tegenstanders te verslaan.

Conor McGregor noemt het “jock strap (soort onderbroek) sniffer championships.” Hiermee doelt hij op het feit dat Nurmagomedov regelmatig innig met zijn tegenstander op de grond ligt. Khabib lacht erom en reageert in het Russisch. Dat was voor Conor genoeg reden om Google translate aan te slingeren en hem uit te maken voor mietje: “See you in Moscow, pussy.”

Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov Twitter

Daar is Khabib blijkbaar niet van gediend en besloot daarom opnieuw de verkrachtingskaart te spelen. Eerder dit jaar gingen de twee ook al veel te ver op Twitter. Ditmaal laat Khabib Nurmagomedov weten dat hij niet welkom is in Rusland. Dat is opmerkelijk, want eerder liet hij nog weten dat hij alleen tegen McGregor wil vechten, als hij naar de Russische hoofdstad komt.

Conor McGregor vs Khabib part II

Op dit bericht besloot The Notorious niet te reageren, en dat is misschien maar beter ook. De twee zetten zichzelf regelmatig voor schut met dit soort ruzies en kunnen het beter uitvechten in de octagon. Die plannen zijn er zeker, maar beiden zijn eerst bezig met andere gevechten. Zo gaat Khabib naar alle waarschijnlijkheid in de lente van 2020 zijn riem verdedigen tegen Tony Ferguson. McGregor’s toekomst is minder zeker, maar hij wil zelf graag nog dit jaar de octagon in met voormalig kampioen Frankie Edgar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bloody Elbow

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov maken weer ouderwets ruzie op twitter
Sluiten