Conor McGregor’s UFC comeback: datum en tegenstander officieel bekend

Eerder deze week was er nog even twijfel over de comeback van Conor McGregor, maar inmiddels is het officieel. UFC baas Dana White heeft bekendgemaakt wanneer The Notorious weer in de octagon te zien gaat zijn en tegen wie de Ier het gaat opnemen. UFC icoon Donald Cerrone mag in januari gaan proberen om Conor McGregor feestje te verstoren.

De twijfel of Conor McGregor wel in januari in actie zou komen, sloeg toe door een update op de UFC site. Daar was te lezen dat het eerste grote UFC event van 2020 (UFC 246) pas begin februari zou gaan plaatsvinden. Opmerkelijk, want McGregor liet eerder weten dat hij in januari zijn comeback zou gaan maken. Dat zou hij naar eigen zeggen gaan doen in Las Vegas, maar op de UFC site stond dat UFC 246 zou gaan plaatsvinden in Houston.

Conor McGregor comeback toch in januari

Dit zorgde voor veel onduidelijkheid, maar daar is nu een einde aan gekomen. UFC 246 gaat gewoon plaatsvinden in de T-Mobile Arena in Las Vegas en ook de datum is aangepast. Het evenement wordt naar voren gehaald en zal dus niet in februari gaan plaatsvinden, maar op 18 januari.

Tijdens dit evenement zal Conor McGregor zijn comeback gaan maken. Voor het laatste UFC gevecht van de Ier moeten we terug naar 2018. Op 7 oktober verloor The Notorious het titelgevecht tegen Khabib Nurmagomedov. Een gevecht dat vooral een opmerkelijk einde kende toen de teams van beide vechters het direct na het gevecht met elkaar aan de stok kregen. Sinds dat gevecht is Conor McGregor vooral negatief in het nieuws geweest. Met deze actie als triest dieptepunt.

UFC icoon de volgende tegenstander

Maar nu is Conor McGregor terug en hij heeft grootse plannen voor 2020. Drie keer wil hij in de octagon staan dit jaar en die campagne begint dus met een gevecht tegen Donald Cerrone. Deze man, die beter bekend staat als Cowboy, maakte zijn UFC debuut in 2011. Hij loopt dus al een tijdje mee en is inmiddels uitgegroeid tot een waar icoon.

Dit is wat je kunt gaan verwachten van Donald Cerrone:

Top Finishes: Donald “Cowboy” Cerrone

Watch the top knockouts and submissions from the fan favorite Donald “Cowboy” Cerrone who holds the UFC record for fight night performance bonuses with 18. Subscribe to get all the latest UFC content: http://bit.ly/2uJRzRR Experience UFC live with UFC FIGHT PASS, the digital subscription service of the UFC.

Donald Cerrone is er klaar voor

Er is geen vechter in de UFC die meer gevechten achter zijn naam heeft dan Donald Cerrone. Kortom, een ervaren tegenstander die ook nog eens tot het bot gemotiveerd is. Zijn laatste twee gevechten (tegen Tony Ferguson en Justin Gaethje) verloor hij namelijk. Net als voor Conor McGregor staat er dus ook voor hem het nodige op het spel. Dat belooft dus een spannende pot te gaan worden op 18 januari.

Reageer op artikel:
Conor McGregor’s UFC comeback: datum en tegenstander officieel bekend
Sluiten