McGregor kondigt comeback aan en onthult verrassende tegenstander

Dik drie maanden geleden kondigde Conor McGregor zijn pensioen aan. In een tweet maakte de Ier bekend dat zijn carrière als vechter erop zit. We hadden toen al onze twijfels, en die blijken ook terecht. McGregor heeft namelijk bekendgemaakt dat hij de handschoenen weer gaat aantrekken. Ook onthult de voormalig UFC-kampioen wie zijn tegenstander gaat worden.

Conor McGregor keert niet terug in de octagon, maar in de boksring. The Notorious gaat het opnemen tegen Manny Pacquiao. De Filipijn behoort tot de allerbeste boksers van de afgelopen jaren. Zijn grootste prestatie is dat hij wereldtitels won in acht verschillende gewichtsklassen. Manny Pacquiao is de enige bokser ter wereld die dit ooit voor elkaar gekregen heeft.

Conor McGregor vs Manny Pacquiao

71 keer stond de Filipijnse bokser in de ring. Slechts negen keer kwam hij niet als winnaar uit de strijd. Zijn laatste gevecht was in 2019. Toen versloeg hij Keith Thurman in Las Vegas. Tegenwoordig is Pacquiao senator op de Filipijnen. Daar is hij druk bezig met een ander gevecht, namelijk de strijd tegen Covid-19.

Dit kan McGregor verwachten van Manny Pacquiao:

Om die reden wil Pacquiao voorlopig nog niet praten over boksen. Hij laat de voorbereidingen over aan zijn management. Toevallig genoeg is dat ook het management van Conor McGregor. Dit betekent overigens nog niet dat alles al rond is. Vertegenwoordiger Audie Attar heeft tegenover ESPN laten weten dat McGregor serieus is en dat er gesprekken worden gevoerd, maar dat er nog geen deal is.

Als we zijn Tweets mogen geloven is Conor McGregor er zelf vrij zeker van dat het goed gaat komen. Zo kondigt hij aan dat het gevecht zal gaan plaatsvinden in het Midden-Oosten en dat hij het een grote eer vindt: “Het is zeer eervol om straks tegenover twee van de grootste boksers van deze tijd te hebben gestaan,” aldus Conor McGregor via Twitter.

Rematch tegen Floyd Mayweather

Dit is niet de eerste keer dat Conor McGregor de bokshandschoenen aantrekt. Drie jaar geleden stond de Ier tegenover een andere bokslegende. Toen was de ongeslagen Floyd Mayweather de tegenstander. McGregor vocht als een leeuw, maar was uiteindelijk volledig kansloos. Mogelijk is het gevecht tegen Pacquiao een opwarmertje voor een herhaling van dat gevecht. McGregor liet namelijk eerder dit jaar nog weten dat hij de man is die Mayweather zijn eerste nederlaag gaat toedienen.

Reageer op artikel:
McGregor kondigt comeback aan en onthult verrassende tegenstander
Sluiten