Conor McGregor vs. Cowboy promo voor UFC 246 is ongekend episch

De UFC is één van de grootste vechtsport organisaties ter wereld. Dat heeft natuurlijk vooral te maken met het feit dat ze de beste vechters hebben, maar ook de manier waarop ze het hele spektakel neerzetten verdient een groot compliment. Dat is mede te danken aan de media-afdeling die er keer op keer in slaagt om epische promo video’s te maken. Onlangs werd hun beste werk tot nu toe onthuld, namelijk de promo voor het hoofdgerecht van UFC 246: Conor Mcgregor vs. Donald Cerrone.

De UFC is tot de rand gevuld met iconische vechtersbazen, maar zo groot als Conor McGregor en Donald Cerrone zijn er maar weinig. Zo is Donald ‘Cowboy’ Cerrone de vechter met de meeste UFC-overwinningen en finishes achter zijn naam. Conor McGregor heeft minder knokpartijen op zijn CV staan, maar was wel de eerste die gelijktijdig kampioen was van twee verschillende gewichtsklassen. Kortom, een epische matchup.

UFC 246: Conor McGregor vs. Donald Cerrone

Op 18 januari staan ze tegenover elkaar en dat vraagt natuurlijk om een hele dikke promotievideo. Die heeft de UFC geproduceerd en deze week naar buiten gebracht. Een heerlijke compilatie van twee vechters die beiden tot de absolute grootheden van de UFC behoren. Daaronder horen we Paint it Black, maar dan niet van The Rolling Stones. Er is namelijk gekozen voor een cover van het nummer. Deze versie hebben we te danken aan Valerie Broussard en past perfect bij de video.

Als het gevecht net zo spectaculair wordt als bovenstaande promo, dan kunnen we ons gaan opmaken voor een fantastisch gevecht. Deze zal gaan plaatsvinden op 18 januari 2020 in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Dit is voor Conor McGregor zijn eerste gevecht sinds hij in 2018 verloor van Khabib Nurmagomedov. Donald Cerrone stond afgelopen jaar nog in de octagon. Op 14 september verloor hij in de eerste ronde van Justin Gaethje.

Veel op het spel

De Amerikaan kan wel weer eens een overwinning gebruiken, want in de zomer van 2019 verloor hij ook al van Tony Ferguson. Gemakkelijk zal het in ieder geval niet gaan worden, want ook Conor McGregor heeft een winstpartij nodig om zijn UFC-carrière nieuw leven in te blazen. De Ier heeft grootse plannen voor 2020 en wil over een jaar weer bovenaan staan. Een nederlaag vroeg in het jaar maakt dat doel al bijna onmogelijk om te halen. Kortom, een gevecht waar veel op het spel staat.

MMA Fighting

Reageer op artikel:
Conor McGregor vs. Cowboy promo voor UFC 246 is ongekend episch
Sluiten